reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gochna ale to moze byc rownie dobrze jakis problem!! NIe zakladaj odrazu ze obo niema!powinnas isc do lekarza!skoro test byl II to cos jest nie tak\!bo gdzie dzidzi teraz jest??? a moze powinnas brac leki na podtrzymanie?

reklama
Gochna, na twoim miejscu już bym siedziała u lekarza. Z tym nie ma żartów. I nie myśl, że masz okres i jak cie zbada. Oni nie raz już mieli takie pacjentki i wiedza co zrobić. Lepiej mykaj do gina szybciukto !!!

Gochna dziewczyny mają rację ja z tym okresem to od razu byłam u gina. Ja miałam okres nie taki mocny jak zawsze ale też nie plamienia tak pośrodku. Idź do lekaarza i to szybko

zadzwonilam do gina, ide po luteine, bo powiedzial ze jak to normalny okres to nie zaszkodzi a moze byc tak ze teraz mi taciaza lecimja pier... nie mam sily. Siedze, pisze i płacze...

Gochna według mnie to nie jest to o czym myślisz przy poronieniu chyba strrasznie boli brzuch tak czytałam więc głowa do góry

reklama
Do góry