reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no tak!! tylko jeszcze z piechem musze isc...pewnie na godzinny spacer...no co tu zrobic...a jakby znow sie cos mi wydawalo to chyba zwariuje!!!poloze sie wtedy i juz!!

reklama
Witajcie "ranne ptaszki"-też sie do nich zaliczam:)
Nie przyszła jeszcze@(czesć i chwala jej za to!)..no i temperaturka rosnie:)-..codziennie jest wyższa:)..rano ok 37-37,1..o g 12 37,3-37,4:)..teraz 37,1:):)- wciąz to uczucie jak na@-juz ustąpił ten ból krzyża ..teraz takie co jakis czas skurcze mam i czase od pepuszka w dół boli brzunio..a wieczorem(jak zwykle nasila sie-z czgo ja sie cieszę- a jeszcze tymbardziej jak rano wstaję i nic -nie ma@-wstręciuchy:)..no i Lilith pytałaś o piersi:)- nabrzmiałe:)lekko prawy narywa..(ale nie bola)..oj-oby to nie na@-

LIlith -kochanie- nie martw sie- wszystko musi być dobrze-byłaś u lekarza- dbasz o siebie- mąz Was rozpieszcza-wiec nic-tylko cieszyć sie z życia:)!
Buziaków 100!

martwi mnie tylko mój bialawy sluz..chyba infekcję złapałam jakaś-już tak od tyg..w przyszłym tyg idę do gin

Rusalko ja tez tak myslalam!! I moj gin powiedzial ze to piekny sluzik ciazowy!!!:) obys nie miala tej @ !!! heh a obym ja w jakas paranoje nie wpadla :(

Hej Rusalko! Jak sluzik jest bialawy to chyba nic groznego.Ja taki mam przy owulacji. Najpierw jest przezroczysty a pozniej bialawy.I jak kiedys bylam  gin i mu mowie ze tak jest to o ze wszytskow porzadku.Zolty, zielony i szary to jest cos nie tak.
Teraz sie nie martw tylko mysl pozytywnie. :)
Ja musze isc corcie zaprowadzic do przedszkola .A tak mi sie nie chce. :) :)Buziaki

Magdalenko odprowadzaj i wracaj predziutko!!! :):)

niemartw sie Rusalko!!! A ja sie juz uspokoilam bo wiem ze cos mi sie uroilo z tym sluzikiem heh...

To dobrze Lilith-ja też staram sie myslec pozytywnie..i nawet jakby przyszła@-cożuda sie następnym razem. Jakoś po tym tescie bardziej wyluzowana jestem i cieszę sie z kazdego dnia braku@:)

Doskonale cie rozumiem Rusalko!!! Ale ja niechce juz dostac @ bo mamjuz fasolke... i niewyobrazam sobei nastepnych zabiegow itd...:(
teraz musze isc z psem!niechce mi sie jak niewiem...no i strasznieniedobrze mi sie zroilo:(:(:( chyba sie pozbieram i zaraz wroce pojde tylko na chwilke bo juz lobuziara wstala i zyc nie dje!

reklama
nie no coś TY-TY nawet o @ to nie myśl..mówiłam o sobbie. TY ją zobaczysz dopiero najwczesniej za 9 miesiecy:):):)

Do góry