reklama
Witajcie "ranne ptaszki"-też sie do nich zaliczam
Nie przyszła jeszcze@(czesć i chwala jej za to!)..no i temperaturka rosnie
-..codziennie jest wyższa
..rano ok 37-37,1..o g 12 37,3-37,4
..teraz 37,1
- wciąz to uczucie jak na@-juz ustąpił ten ból krzyża ..teraz takie co jakis czas skurcze mam i czase od pepuszka w dół boli brzunio..a wieczorem(jak zwykle nasila sie-z czgo ja sie cieszę- a jeszcze tymbardziej jak rano wstaję i nic -nie ma@-wstręciuchy
..no i Lilith pytałaś o piersi
- nabrzmiałe
lekko prawy narywa..(ale nie bola)..oj-oby to nie na@-
LIlith -kochanie- nie martw sie- wszystko musi być dobrze-byłaś u lekarza- dbasz o siebie- mąz Was rozpieszcza-wiec nic-tylko cieszyć sie z życia
!
Buziaków 100!
Nie przyszła jeszcze@(czesć i chwala jej za to!)..no i temperaturka rosnie
LIlith -kochanie- nie martw sie- wszystko musi być dobrze-byłaś u lekarza- dbasz o siebie- mąz Was rozpieszcza-wiec nic-tylko cieszyć sie z życia
Buziaków 100!
magdalenkakol
Fan(ka)
Hej Rusalko! Jak sluzik jest bialawy to chyba nic groznego.Ja taki mam przy owulacji. Najpierw jest przezroczysty a pozniej bialawy.I jak kiedys bylam gin i mu mowie ze tak jest to o ze wszytskow porzadku.Zolty, zielony i szary to jest cos nie tak.
Teraz sie nie martw tylko mysl pozytywnie.
Ja musze isc corcie zaprowadzic do przedszkola .A tak mi sie nie chce.
Buziaki
Teraz sie nie martw tylko mysl pozytywnie.
Ja musze isc corcie zaprowadzic do przedszkola .A tak mi sie nie chce.
Doskonale cie rozumiem Rusalko!!! Ale ja niechce juz dostac @ bo mamjuz fasolke... i niewyobrazam sobei nastepnych zabiegow itd...
teraz musze isc z psem!niechce mi sie jak niewiem...no i strasznieniedobrze mi sie zroilo

chyba sie pozbieram i zaraz wroce pojde tylko na chwilke bo juz lobuziara wstala i zyc nie dje!
teraz musze isc z psem!niechce mi sie jak niewiem...no i strasznieniedobrze mi sie zroilo
reklama