reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Misia q - jak się czułaś na początku ciąży- pytam bo dopiero co wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie cudowne kreseczki- i zastanawiam się, kiedy iśc do lekarza.... :)

reklama
Dziewczyny, !!! dzis mam 27 dc. od wczoraj boli mnie brzuch jak jasna cholera, tak jak podczas @ albo jak przed @. Piersi nie przestały mnie bole a bolą od 15 dc. Czy moge mie jakąkolwiek nadzieję? robiłam test w 20 dc: wyszedł negatywnie. ale ponoc czasem tym ktore sa w ciazy wychodzi dopiero np po tygodniu od dnia spodziewanej @.

ja się czułam jak podminowana emocjonalnie, piersi miałam z żyłkami już tydzień po zapłodnieniu, a do lekarza poszłam w 6 tyg :) bo chciałam żeby już coś było widać na USG :)
Ola.K jeśli nie wiesz jak się zachowywać we wczesnej ciąży to idź do gina, on Ci poda witaminki jakie warto brać, odpowie na wszystkie pytania itd.
Pozdrawiam

ania-n pisze:
Dziewczyny, !!! dzis mam 27 dc. od wczoraj boli mnie brzuch jak jasna cholera, tak jak podczas @ albo jak przed @. Piersi nie przestały mnie bole a bolą od 15 dc. Czy moge mie jakąkolwiek nadzieję? robiłam test w 20 dc: wyszedł negatywnie. ale ponoc czasem tym ktore sa w ciazy wychodzi dopiero np po tygodniu od dnia spodziewanej @.

Ania mi wyszedł pozytywny test dopiero po 10 dniach od dnia spodziewanej miesiączki (to był mój piąty test ciążowy)

Dziękuję za wsparcie:))) Nie macie pojecią jak bardzo czekam na dzidzię. w ogólniaku miałam powazne problemy i kazy lekarz pytał sie mnie czy6 chcę miec dzieci. teraz mam 26 lat i t5ak bardzo przeżyw3am każdą zmiane w moim organiźmie. Aż taki bardzo pragne dzieciątka, że boje się , że przekształci sie to w jakąś depresję. Staram się jak moge. Ale tyle razy miałam "złudne" opbjawy, że teraz "chuchaM NA ZIMNE". Czy któraś z WAS która jest wciąży może mi powiedzie jak np zmieni sie śluz , albo czy nachodzą was nagłe ochoty na płacz zupełnie bez powodu? Ja palę od 7 lat. Do dnia dzisiejszego nie przeszzła mi mochota na papierody cho staram sie palic jak najmniej. Słyszałam, że gorąca kąpiel nie sprzyja faso;lkom, ale dziż nie mogłam sie oprzec. brzuch dalej boli. piersi też. miałam ochote na kiszone, ale ja lubie kiszone w ogóle. i nagle mi przeszło. Raz mam zatwardzenie. na drugi dzień odwrotnie. nie mogę spa. chce mi sie pic. np piwo.:) Zazdroszczę WAM wszystkim zafasolkowanym.

moniolek pisze:
Elżbietko - wcześniejsze objawy i to zaśnięcie na przystanku - napisz kiedy testujesz bo coś mi się wydaje, że tym razem będą dwie kreski :)
szczerze mówiąc, nie bede chyba testowac...chyba ze @ nie przyjdzie :) :). a odganiam ją całyczas mlsmi i modlitwą!!oby nie przyszła...
co do objawów...???czy ja wiem ??to ciązowe??niewazne,zgaga mogła by odpuścic. dzisiaj zaczeła mnie piec po herbatnikach. i tak strasznie mi sie odbijaja ::)

Ines, chyba moge ci pocichutku pogratulowac... nawet nie wiesz, jak bardzo sie ciesze Twoim szczesciem!!mam nadzieje, a raczej jestem pewna, ze wszytsko bedzie dobrze!!

Axxa, a ty kiedy testujesz??według suwaczków mamy ten sam termin...

ania-n ja na początku też miałam straszne bóle podbrzusza i piersi i jeden rozmiar większe a poza yym zmienne nastroje - na wzruszających filmach płaczę jak dziecko. Ja idę do gina 70-10 potwierdzić, że noszę w sobie dzidzie...a Ty radzę wykonaj teścik w dniu spodziewanej @ (polecam Quick Vue Blutest) i pisz szybciutko co tam wyszło - Powodzenia!!!!

Elzbietko trzymam kciukaski aby @ nie przyszła i aby fasolka zagosciła w Twoim brzuszku  :) Ines-powtórz teścik za kilka dni ale po cichu Gratuluje!!!!!!! :)

Wiecie co jeszcze dziwnego zauważyłam? Zawsze przed@ miałam strasznie nadęty brzuch, a w tym cyklu nic brzuszek jak lala, wczoraj zaczęły mnie boleć sutki(nawet na nie popatrzeć nie mogę). We wtorek mam kontrolną wizytę u ginekologa. Zobaczymy

reklama
bpcianek222 - a robiłaś teścik - jeżeli nie to szybciutko pędź do apteki i kupuj teścik...może udało Ci się ...i nosisz w sobie fasolkę??Tego z całego serduszka Ci życzę...powodzenia ;)

Do góry