reklama
A
anusieńka
Gość
Toleńko myślę że liczy się od dnia KRWAWIENIA.Pozdr i zyczę owocnego fasolkowania
dziękuję Axxiu- bardz bardzo dobrzeaxxa pisze:TO-LA wszędzie podają że liczy się od pierwszego dnia krwawienia... ja też tak liczę...
Rusalka jak się czuje swieżutka mamusia?
Nikomu jeszcze nie mówiliśmy(nielicząc BB
Chciałam zrobić mezaowi niespodzianke, ale on powiedział, ze i tak wie, ze jestem w ciaży i chce przy tym być..wiec OK
Tak mogę czuć sie całą ciąże
czasem w głowie mi się zakręci-bądz mam napady gorąca..ale to moze być też przez pogodę
Axxiu-trzymam piatachy byś i Ty wkrótce tego doswiadczyła!
w środe idziemy oglądac dzidziusia i po usg wszystkim powiemy- nie mozemy wytrzymac dłuzej :
tak wogóle to mam dziś zjazd w szkole...cieżko wytrzymać- sczczególnie, z temat ciazy- tematem przodujacym
- Jedna kol urodziła, druga w ciaży- ja siedze między nimi- i tylko pytanie- a TY??
:
- a ja narazie robię głupkowate miny
Trzyma trzyma!!!Bardzo sie z Wami zżyłam i brakuje Was w czerwcówkach!!!!!Bardzo chcialabym by wszystkim sie udalo!!!
Modlę sie o to! Nasza dzidzia wymodlona
- Bóg wysłuchal, wiec i proszę dalej
...
Wczoraj powiedziałam siostrze- dzwoniła z Anglii. Była bardzo szczesliwa- nie mogła uwierzyc. Gadałysmy ok 2 godzin
i juz teraz to na pewno wróci w czerwcu
-ona będzie chrzestną
..Smutno jej sie zrobiło, ze teraz nie moze byc przy mnie
..Bardzo mi jej brakuje-szczególnie teraz. Jestesmy mocno ze sobą zwiazane..płakałam jej do słuchawki
(taka beksa ze mnie
..była zła, ze nie powiedziałam jej, ze staramy sie o dzidziusia
- a tydz temu jak zadwoniła i podpytała, to powiedziałam- , ze narazie nie
ze jeszcze czas
..a juz byłam w ciazy
i podejrzewałam, ze jestem
śmiała sie
..
Mam duze wsparcie w niej..i wiem, ze ona we mnie- jest mlodsza ode mnie..jedyna moja siostra
kofana
Klócimy sie niezmiernie..ale kilka godz i luzz..
..to pierwsza nasza taka długa rozłąka.
czuje, zę będę miała chłopca
- maz tez..i ona-pierwsze co powiedziala- Ty bedziesz miała chłopca
..ciekwe czy się sprawdzi
Całuje wszystkie i życze wszystkiego co NAJPIĘKNIEJSZE!!!
Modlę sie o to! Nasza dzidzia wymodlona
Wczoraj powiedziałam siostrze- dzwoniła z Anglii. Była bardzo szczesliwa- nie mogła uwierzyc. Gadałysmy ok 2 godzin
Mam duze wsparcie w niej..i wiem, ze ona we mnie- jest mlodsza ode mnie..jedyna moja siostra
czuje, zę będę miała chłopca
Całuje wszystkie i życze wszystkiego co NAJPIĘKNIEJSZE!!!
reklama