reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Elżbietka więcej optymizmu ;D Szalej fizyczniej "uspokój" duszyczke ;D 
Trzymam kciuki :-*
Lilith wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że najpierw chcesz zafasolkować ;D a później ślub ;D Fajnieee tak ;D Tyle szczęścia na raz
Trzymam kciuki
baaardzo mocno ;D
Trzymam kciuki :-*
Lilith wnioskuję z Twojej wypowiedzi, że najpierw chcesz zafasolkować ;D a później ślub ;D Fajnieee tak ;D Tyle szczęścia na raz
malaga
Elżbietka pisze:niech ktoś zacznie sezon na fasolki!!
Dokładnie, starajcie się dziewuszki, starajcie i wklejajcie piękne linijeczki ciążowe
A
Agnezzz
Gość
no wlasnie fajnie by bylo chwalic sie juz rosnacymi brzucholami 
LILITH -jak tam????wiesz już cos???Nie trzymaj nas tak w niepewności!

Dziewczynki!- pozostale..Margolis..Dodka..N Agga..nie planujmy juz..dajmy sie poniesc emocja :
..(gl mówię o sobie
..ach..moze tak upić sie?

...-żarcik
..Trzeba uzbroic sie w cieprliwosć
Dziewczynki!- pozostale..Margolis..Dodka..N Agga..nie planujmy juz..dajmy sie poniesc emocja :
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziewczynki, czy mając temp na poziomie 36,3 - 36,5 jest szansa ze sie jest w ciąży?bo wszyscy mówią że ma być podwyższona w ciąży?
i czy problemy z wypróżnianiem sie mogą też coś zwiastowac??
i czy problemy z wypróżnianiem sie mogą też coś zwiastowac??
Tak jak pisalyscie postanowilam kupic test w aptece i jeszcze poczekac!!narazie okresu nadal niemam i zauwazylam ze piersi staly sie takie jedrniejsze i pelniejsze,no ale coz to tez moze byc objawem zblizajacego sie mimo wszystko @...troszke niepokoje sie juz ta sytuacja!!
Dodeczka ja juz jestem po slubie!!19 czerwca bedzie rocczek!a ze wpadka to chodzi o to ze chcielismy sie starac od tego cyklu tylko wlasnie on sie spoznia...czyli bylaby to wpadka hihi!!!pozdrawiam was wszystkie!!!
Dodeczka ja juz jestem po slubie!!19 czerwca bedzie rocczek!a ze wpadka to chodzi o to ze chcielismy sie starac od tego cyklu tylko wlasnie on sie spoznia...czyli bylaby to wpadka hihi!!!pozdrawiam was wszystkie!!!
reklama
malaga
Dorka pisze:Margolis..Dodka..N Agga..nie planujmy juz..dajmy sie poniesc emocja :![]()
Oj Dorka, strasznie bym chciała... Szkoda, że to nie takie proste :