reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
zapraszam do mnie to pomogę ;D
na obrazku jest tak:
kolor jaskrawo zielony oznacza typ bardzo płodny :szyjak wysoko, otwarta i miękka
jasny zielony to mniej płodny: średnio wysoko, średnio miękka i średnio otwarta
kolor żółty to typ niepłodny: nisko, zamknięta i twarda
:) :) :) :)

wazne zeby badać o tej samej porze dnia i nie zaraz po wypróżnieniu sie (zmiania sie wtedy położenie), chyab ze kazdego dnai orzed badaniem sie wypróżniasz. no i w tej samej pozycji :)

W tym momencie przydałby sie mąż ginekolog-połączenie przyjemnego z pozytecznym... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ju pisze:
Moj lekarz zalecił mi właśnie obserwowanie śluziku i mierzenie temp. :)

Julinko moja gin też kazała mi robić wykresiki tempki i obserwować śluzik...Tempke mierzę trzeci cykl i wiem już mniej więcej że około 12/13dc mam skok tempki...czyli owu...
Z tym że po laparo mam tylko 23 dniowe cykle ::)...chociaż d drugiej strony szybciej mogę zaczynać nastepne staranka ;D

Polecam mierzenie tempki...chociaż trochę uciążliwe ale warto... :)

reklama
A ja mierze tempke, badam szyjke  i normalnie cuduje ;D ... ale przynajmniej wiem na czym stoje.... tempka wysoko (36.9-37.0) non stop ;) ... szyjka nisko, zamknieta , poltwarda, a przynajmniej mnie sie tak wydaje , sluzik mleczny ( kremowy) ... takie dzisiejsze wrazenia poranne mialam ;D ;D ;)

Do góry