reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Lapis i dolaczysz :)

No to ja jeszcze fluidkow podrzucam ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

:)

Dziękuję Kobitki, że trzymacie za nas kciuki... jesteście Kochane :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Łapię oczywiście fluidki tylko nie wiem czy u mnie zadziałają, bo dzisiaj mój brzuszek daje mi znaki, że @ już zaniedługo się pojawi :(
Może Lapis_Lazuli się bardziej przydadzą.... ::) ::) ::) ::)

Miminko dziękuję bardzo za szczegółową odpowiedź ;D ;D ;D Jak tylko będziesz miała betke w domciu to szybciutko wklejaj :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
A jak się czujesz Kochana na dzień dzisiejszy ???

Kobitki mam znowu pytanko co do mierzenia tempki ;D Mam nadzieję, że mnie nie macie jeszcze dość ;)

Chodzi o to jak głęboko mam włożyć termometr, bo gdzieś czytałam, że na różnej głębokości jest różna tempka ???
I czym czyścicie (dezynfekujecie ) termometr ??? Bo mierzy się też tempke podczas @ :-[

MoniQa pisze:
No to ja jeszcze fluidkow podrzucam ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~

:)

Ha...od Ciebie MoniQo jeszcze nie łapałam fluidków  ::) Więc łapię i wsadzam do wora  ;D...mam nadzieję że od Ciebie fluidki poskutkują...zresztą jak od wszystkich zafasolkowanych  ;) :) Sprawa wyjaśni się końvem lutego lu na początku marca  ::)
Ech...jeszcze muszę czekać...

Julinko...ja mam zwykły termometr, taki tylko dla mnie...wsadzam go nie za głęboko ale nie słyszałam nic o tym że tempka może być różna ::) I nie mierzę tempki podczas @!!!

reklama
Do góry