reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No tak ja tez nie lubie jak sie moja bierze za cos mojkego a ja niestety z nia mieszkma!!!!! masakra..ale teraz moi rodzice wyjechali na dwa miesace i mieszkamy u nich SAMI i jestem przeszczesliwa... i po wakacjach trzeba bedzie myslec cos zeby juz na swoje isc ale ciezko z kasa...w kredyt sie bedziemy musieli wpakowac no ale co zrobic takie czasy.
a ja dzisiaj sie czuje bardzo dobrze jak narazie nic mi nie dolega nic nie boli i jest ok..tylko troche katarek mam....

dziekuje wam za wiare w moja fasolke heh jak bede zaciazona to bedzie wasza zasluga:-p

Hahahahahahaha:-D Tylko mężu tego nie mów!:-)
Testujesz w pon??????

My kupiliśmy mały domek na wsi bo na mieszkanie w Wawie to 400tys trza mieć,a poza tym na wsi jest suuuuuuuuuper

Jak nie bedzie @ to w poniedzialek albo pojde na betke albo zrobie tesik chociaz dla pewnosci wole to pierwsze:tak: ja mieszkam na śląsku wiec niestety w poblizu tu nie ma za bardzo wsi...tez bym z checia mieszkala na wsi w gorach jedynie mam domek wiec jak weekend wolny to smigamy tam odpoczywac.. a dla dzieci to raj na wsi mieszkac a nie tak jak tu w blokach caly czas albo dzieci na placu zabaw w piaskownicy gdzie pieski robia...a ak to sie ma swoj maly domek mozna sobie na ogrodku posiedziec a nie tylko w czterech scianach.. az ci zazdoszcze:tak:

Ja sobie też:-D W warszawie nie da się wychować zdrowych na umyśle,nie ćpających dzieci!!! Dlatego uciekliśmy 100km
Po ogródku chodze na bosaka:-) i Gabi zresztą też. Taki domek w górach to suuuuuuuper!!

tez mamy ten domek 100 km od nas. Tutaj tak samo niektore dzielnice to strach tam mieszkac bo z dzieci przesteppcy by wyrosly...towarzystwo super..

karolciak miło się dowiedzieć, ze z jednego województwa pochodzimy:-) poziomki zazdroszczę życia na wsi:-) wygląda na to, że w tym cyklu znowu będziemy się razem dopingować:-)

reklama
Do góry