reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

zuzu2pisz pisz bo wszytskie czekamy na informacje;-) 3mam mocno kciuki oby sie odalo..ale pamietaj nie teraz to nastepnym razem;-) wiec nie masz sie czym smucic ani dolowac gdyby co!!! bo kazda kobieta jest inna;-)

reklama
Dzięki za wsparcie chyba tego potrzebuję.... już mi się dłuży do lekarza strasznie chyba mieszkanko posprzątam na cacyk chociaż czymś się zajmę... u mnie fajnie by bylo teraz zaskoczyć bo tak by nam pasowała w stosunku dopracy... ale wiem dzidza sama wybiera... echh Jeszcze raz wielkie dzięki!!

zuzu na wizyte u gina w spr ciąży to za wcześnie nic nie wymaca:tak: nie rób sikaczy tylko zrób betke i będzie jasne:tak:
Tempka na ciążę musi się utrzymywać do dn @ a nawet dłóżej
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam dziewczyny:tak:
U mnie koszmarrrrrrrrrr w nocy troche poleciało a teraz to ledwie od rana mam podpaske brudną :szok:
Tempke mam cały czas podwyższoną 37,3 niezależnie czy przed wstaniem czy po,mam silne bóle krzyża a nie zdażają mi się:szok:

poziomki ja bole krzyza mam przed @ ale mam nadzieje ze u Ciebie sa spowodowane czym innym:) tylko pamietaj nienakrecamy sie;-) dziwne masz te @ czy nie @..a jak bylas u gina to mowilas jak przez ostatnie cykle one wygladaja?? ze jak plamienia a nie @? a tempka podwyzszona to dobrze:D a nie jestes przeziebiona ani nic?? 3mam kciukasy:tak:

No No może to wkońcu to oby i z całego serduszka życzę!

POZIOMKI---> WIEM ZE ZA WCZEŚNIE ale idę bo mialam w czerwcu być na kontrolę bo kiedys miałam robioną krio i tak mialamm się wybrać a gin u mnie jest tlko 2 razy w mc a to okres a to praca mi nie pozwalała ech.. i tak ok 2 mc bo wakacjie...więc też idę teraz jak mogę pewnie da skierowanie na bete tak jak piszesz zobaczymy co powie dziś moja szwagierka pisała esa ze śnilo jej sie ze jestem w ciązy a dzis mi sniła sie rodzinka moja a to znaczy w senniku ze moze cos się powiększy tylko czy u mnie czy u innych heheh oj a co GŁOWY DO GÓRY I JUŻ

No No może to wkońcu to oby i z całego serduszka życzę!

POZIOMKI---> WIEM ZE ZA WCZEŚNIE ale idę bo mialam w czerwcu być na kontrolę bo kiedys miałam robioną krio i tak mialamm się wybrać a gin u mnie jest tlko 2 razy w mc a to okres a to praca mi nie pozwalała ech.. i tak ok 2 mc bo wakacjie...więc też idę teraz jak mogę pewnie da skierowanie na bete tak jak piszesz zobaczymy co powie dziś moja szwagierka pisała esa ze śnilo jej sie ze jestem w ciązy a dzis mi sniła sie rodzinka moja a to znaczy w senniku ze moze cos się powiększy tylko czy u mnie czy u innych heheh oj a co GŁOWY DO GÓRY I JUŻ

Wszystkie na antarktydzie mieszkacie? :> Ginek 2 razy w miesiacu tylko... to ladne musza byc kolejki ;p
MNie tez sie snil bobasek... a na drugi dzien dostalam @ :D

poziomki
moze dzwigalas cos, albo za duzo pracowalas... mnie tez po noszeniu tych kamieni krzyz bolal ;)

karolciak a co z Twoja @? albo II kreskami ?

hehe nie nie ale ja chodzę prywatnie i zjeżdza z większego miasta tylko 2 razy wiec po co mam jechać 70km jak on przyjezdza.. a super lekarz jedyny co mnie wyleczył a kiedyś inni z mojego miasta leczyli mnie 2 lata i nic a ten ok 4mc kuracji i jest juz wszytsko ok więc bardzo go lubie i mam chyba tylko do niego zaufanie.. wiec muszę tak czekac jak to napisałaś hehh na bezludziu heh.. pozdrawiam!

hehe nie nie ale ja chodzę prywatnie i zjeżdza z większego miasta tylko 2 razy wiec po co mam jechać 70km jak on przyjezdza.. a super lekarz jedyny co mnie wyleczył a kiedyś inni z mojego miasta leczyli mnie 2 lata i nic a ten ok 4mc kuracji i jest juz wszytsko ok więc bardzo go lubie i mam chyba tylko do niego zaufanie.. wiec muszę tak czekac jak to napisałaś hehh na bezludziu heh.. pozdrawiam!

Aaaaaa takie wrotki :D Mój jest 3 razy w tygodniu wiec mam wielki komfort ze moge do niego isc kiedy chce ;) Ale ludzi u niego i tak jest masa...:D
NIe zapomnij napisac co u ginka trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&

Mononoke ja mam termin @ 10 wiec do wtorku mam czas ale spodziewam sie @ poniewaz staranka byly ograniczone nie z naszej winy:angry: tylko akurat w plodne moi rodzice spali za sciana:O

reklama
Nic nie dzwigałam nie przemęczałam się itd.. Teraz kręci mi się w głowie czuje się fatalnie a wszystkie giny w mieście są na urlopach,nie wiem ci mam robić

Do góry