reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Nie tyle ważny jest kolor co obecność 2 kreski!! powtórz test jutro dla spokojności.
A wysoki poziom prolaktyny świadczy o ciąży
Norma dla 1 trym wynosi 9,3-33,2
Mów co chcesz a ja i tak gratuluje fasolki!!!!!!

Karolciak nie łam się!!

Kamia!!! GDZIE TY!!!

reklama
Podczytuje Was już dawno, ale jeszcze nie pisałam, bardzo kibicowałam Mononoke, a tu proszę!!! Gratuluję :tak: i poziomki tez mnie pozytywnie zaskoczyła hehe. Ja teoretycznie powinnam testować za tydzień dopiero, ale moje cykle po poronieniu są dziwne, raz dłuższe, raz krótsze i robię test jutro:-) bo jakoś mi dziwnie w brzuchu - to nie ból, trudno to określić, jakieś ciągnięcie, taka pełność w macicy:zawstydzona/y: i czasem kłucie. Baaaardzo staram się nie nakręcać, bo już długo się staramy (o pierwszego malucha), a po tym poronieniu, to w ogóle świruję :-(

Mononoke Wielkie gratulację!! :* Coraz więcej mamusiek się pojawia :)
kahaka trzymam bardzo mocno kciuki za fasolke :) Mam nadzieję, że zobaczysz jutro 2 grubaśne krechy na teście :*
poziomki co tam u Was? Jak się czujesz Kochana? :*

Mi ostatnio cykle skróciły się do 29 dni, dziś jest 32dc, ale @ nie ma.. Piersi bolą i to baardzo, ale nie nakręcam się w ogóle, bo od tygodnia mam zapalenie węzłów chłonnych i pewnie stąd opóźnienie :/ Brzuch boli jak na @ tylko troszkę mniej, więc pewnie lada moment się pojawi..

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki :* A przyszłym mamom życzę wspaniałych 9 miesięcy, szybkiego i bezbolesnego porodu oraz :*

Mononoke nie kryguj się tu, ciąża jest jak byk, kreska słabsza ale i tak wyraźna :-) Zrób szybciutko drugi test i pochwal się a potem ślij te fluidki bo czekam :p

Ja testuję środa/czwartek i ani dnia wcześniej, dziś 28 dc i jeszcze ciutkę za wcześnie. Ale nadziei wielkich sobie nie robię. To dopiero drugi cykl starań...

Poziomki piękny test! Nie ulega wątpliwości, maleństwo jest :-)

Aniaa czemu nie testujesz? Na początku ciąży brzuch często boli jak na @... a spokój odzyskasz :-)

Hope nie chcę za bardzo się nakręcać. Co prawda miałam 2 razy stosunek przerywany z moim chłopakiem, ale jakoś nie wierzę, żebym w ciąże zaszła.. Już tak się nakręcałam parę miesięcy temu i nic z tego nie było.. Najdłuższy cykl miałam 34-dniowy, więc poczekam jeszcze do końca tygodnia. Ale to raczej wina zapalenia węzłów niż ciąży..

Podczytuje Was już dawno, ale jeszcze nie pisałam, bardzo kibicowałam Mononoke, a tu proszę!!! Gratuluję :tak: i poziomki tez mnie pozytywnie zaskoczyła hehe. Ja teoretycznie powinnam testować za tydzień dopiero, ale moje cykle po poronieniu są dziwne, raz dłuższe, raz krótsze i robię test jutro:-) bo jakoś mi dziwnie w brzuchu - to nie ból, trudno to określić, jakieś ciągnięcie, taka pełność w macicy:zawstydzona/y: i czasem kłucie. Baaaardzo staram się nie nakręcać, bo już długo się staramy (o pierwszego malucha), a po tym poronieniu, to w ogóle świruję :-(

Dziękuję ślicznie :)
Testuj testuj, mamy dobry miesiac.... kto wie, moze i dla Ciebie bedzie szczesliwy?
Mnie tez boli w podbrzuszu, ale nie caly czas tylko raz na jakis czas na chwilke i przechodzi.... i co chwila mi burczy w brzuchu a przeciez ciagle jem :>
Trzymam mocno kciuki za testowanie i II krechy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mononoke nie kryguj się tu, ciąża jest jak byk, kreska słabsza ale i tak wyraźna :-) Zrób szybciutko drugi test i pochwal się a potem ślij te fluidki bo czekam :p

Ja testuję środa/czwartek i ani dnia wcześniej, dziś 28 dc i jeszcze ciutkę za wcześnie. Ale nadziei wielkich sobie nie robię. To dopiero drugi cykl starań...

Poziomki piękny test! Nie ulega wątpliwości, maleństwo jest :-)

Aniaa czemu nie testujesz? Na początku ciąży brzuch często boli jak na @... a spokój odzyskasz :-)

No dobra, zatestuje jutro i od razu wam pokaze co mi to wyszlo :D Moj mi kupił Quick Vue (faceci, dowiedza sie ze tatusiami zostana to juz nic do nich nie dochodzi :d no i kupil mi test o takiej samej czulosci jak poprzedni)

Hope to moj drugi cykl staran wiec moze i Tobie sie poszczesci... moze jednak sprobuj jutro ?:> :D Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hope nie chcę za bardzo się nakręcać. Co prawda miałam 2 razy stosunek przerywany z moim chłopakiem, ale jakoś nie wierzę, żebym w ciąże zaszła.. Już tak się nakręcałam parę miesięcy temu i nic z tego nie było.. Najdłuższy cykl miałam 34-dniowy, więc poczekam jeszcze do końca tygodnia. Ale to raczej wina zapalenia węzłów niż ciąży..

My przez ponad rok przytulalismy sie bez zabezpieczenia i nie zaszlismy bo to byly stosunki przerywane... ale znam takich co wlasnie tak zaszli :D A jestes pewna ze to w ogole zapalenie wezlow chlonnych? bo wiesz, ja myslalam, ze mam jakiegos wirusa i zapalenie pecherza a tu sie okazalo cos zupelnie innego ;p Zatestuj jakby @ dalej nie bylo! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

POZIOMKI jak samopoczucie ? Powiedzialas juz komus poza mezem? Bo ja tylko mojemu zeby sie w razie czego przygotowal psychicznie :D Ale sie ucieszyl :))))) Innym powiem dopiero jak cos zauwaza, sama nic a nic bo moja mama to wpadnie w szal kupowania i bedzie masakra, bedzie tylko o jednym gadala, a teraz jeszcze bratowa jest w ciazy i na grudzien ma termin.

Ostatnia edycja:
reklama
Mononoke może i o tej samej czułości kupił ci chłopaczyna test, ale za to jeden z lepszych ;-)
Nie kuś mnie na jutrzejsze testowanie! Może jeszcze nie wyjść i będę miała doła ;-) Co ma być to będzie :-)

Aniaa szanse faktycznie malutkie ale zawsze są ;-)

Do góry