reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no z to jest jedyne z czego się cieszę... próbuje teraz poszukać coś na forum o tych niepękających pęcherzykach, sposobach jak to się pobudza i jakie są efekty...

reklama
Kamila_22, nie ma sie co smucic tylko dzialac nadal.... napewno i na ciebie przyjdzie kolej kiedy tu bedziesz sie chcwialic II kreskami

Hope, a ile Ty masz dni do testowanka?? Bo nie masz suwaczka, a to nieładnie :D

ehehehehe ja jestem dwa dni po terminie @ ehehehehe :-p zbieram się psychicznie do testowanka :rofl2::-p

Kamia leć do gina, niech ci przepisze tablety. Duphaston albo clostilbegyt albo coś innego wymyśli.

Ostatnia edycja:
ehehehehe ja jestem dwa dni po terminie @ ehehehehe :-p zbieram się psychicznie do testowanka :rofl2::-p

Kamia leć do gina, niech ci przepisze tablety. Duphaston albo clostilbegyt albo coś innego wymyśli.

no ja wczoraj byłam u ginia i ona ma na to taki pomysł: z racji tego, że to 31 dzień cyklu to czekamy na @. Jak dostanę @ to dzwonię do niego i się umawiamy ok 9 dnia cyklu na usg i on patrzy czy jest pecherzyk. Jak jest to daje nam 2,3 dni na działania i potem przyjeżdżam na kolejne usg. Jeśli pęcherzyk pękł to ok a jęsli nie to daje mi jakiś zastrzyk na pęknięcie i wtedy działamy;-)
dziewczyny ja wiem, że to może pytanie z seri "czy jak kocham się z chłopakiem to kogę zajść w ciąże"ale zastanawia mnie jedna rzecz a wczoraj z wrażenia u gin nie pomyślałam o tym:szok:
czytałam o takich późniejszych owulacjach w 30 dniu cyklu itp. wczoraj na usg lekarz powiedział, że endo ma 1cm a pecherzyk jest ładny duży i, że w związku z tym cykl był bezowulacyjny...ale tu jest moje pytanie:czy jest mozliwe, że ten pęcherzyk, który on zobaczył jeszcze pęknie i będzie owulacja?:crazy:

Ja Ci Kamia z tym nie pomoge...kaza kobieta inna itp itd wiec moze tak byc..ale sie nie znam tylko mowie co mi sie wydaje ale na wszelki wypadek nie zaprzestalabym teraz staranek bo kto wie:D:D moze masz jakos poprzesuwana owulacje???hmm albo kup test owulacyjny i to sprawdz:>

Ja Ci Kamia z tym nie pomoge...kaza kobieta inna itp itd wiec moze tak byc..ale sie nie znam tylko mowie co mi sie wydaje ale na wszelki wypadek nie zaprzestalabym teraz staranek bo kto wie:D:D moze masz jakos poprzesuwana owulacje???hmm albo kup test owulacyjny i to sprawdz:>
no właśnie z tym zaprzestaniem to myślę podobnie jak Ty;-) więć na wszelki wypadek dziś były przytaulanka i dalej będą chyba ,że @ przyjdzie;-(

aleście się babeczki rozpisały :-D ja wróciłam ze szkoły, padam na twarz, łeb mnie boli :baffled: dzieciaki po wakacjach jakby szaleju się najadły, wrzeszczą jak opętane i mało się nie pozabijają na tych korytarzach :angry: a jeszcze miałam na przerwach 3 razy dyżur, to tragedia. Jakoś przeżyłam, jutro będzie lepiej, mam nadzieję.
Ja termin @ mam w poniedziałek, ale strasznie mnie korci, żeby jutro zatestować. Okrzyczcie mnie! :tak:
Hope do testowania marsz!!
Kamia, nawet nie wiesz, jak bardzo Cię rozumiem... Ja od poronienia przeszłam wszystkie możliwe stany emocjonalne, doły i dołki. Pytałaś ile się staramy, a więc w grudniu 2009 poroniłam, potem czekaliśmy 2 cykle i jakoś od lutego się staramy znowu i jak na razie d...pa. Także widzisz, nie jesteś sama ;-)
lepidoptera, super niespodziankę zrobiłaś mężowi, już się nie mogę doczekać, aż mojemu pokażę test z 2 kreseczkami...może kiedyś..

reklama
Kamia - Teoretycznie pewnie nie jest to możliwe,ale biologia jest pełna wyjątków....
bo ogólnie wszystko zależy od stężenia odpowiednich hormonów, jeśli jesteś przed okresem, to pęcherzyk nie powinien pęknąć (nie wiadomo na ile jest dojrzały), ale któż to wie... ???

Do góry