Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
no z to jest jedyne z czego się cieszę... próbuje teraz poszukać coś na forum o tych niepękających pęcherzykach, sposobach jak to się pobudza i jakie są efekty...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hope, a ile Ty masz dni do testowanka?? Bo nie masz suwaczka, a to nieładnie![]()
ehehehehe ja jestem dwa dni po terminie @ ehehehehezbieram się psychicznie do testowanka
Kamia leć do gina, niech ci przepisze tablety. Duphaston albo clostilbegyt albo coś innego wymyśli.
no właśnie z tym zaprzestaniem to myślę podobnie jak Ty;-) więć na wszelki wypadek dziś były przytaulanka i dalej będą chyba ,że @ przyjdzie;-(Ja Ci Kamia z tym nie pomoge...kaza kobieta inna itp itd wiec moze tak byc..ale sie nie znam tylko mowie co mi sie wydaje ale na wszelki wypadek nie zaprzestalabym teraz staranek bo kto wiemoze masz jakos poprzesuwana owulacje???hmm albo kup test owulacyjny i to sprawdz:>