reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

blondplatyna trzymam kciuki, żeby to była fasolinka :)
ja dziś mam podobnie, tzn. dziś mam 29dc rano miałam na papierze śluz podbarwiony krwią już myślałam, że to @, a tu pojawiło się raz i do tej pory już nic, ani brzuch mnie nie boli, ani krzyże, nic nie ciągnie, jedyne co troszkę piersi bolą, ale tylko chwilami
sama nie wiem co o tym myśleć, ale w moim przypadku nie podejrzewam chyba ciąży, obserwuję tylko rozwój sytuacji

reklama
Dziewczynki kochane, chcialabym wam bardzo podziekowac za wszystkie cieple slowa ktorymi mnie obdarzylyscie i za to ze razem ze mna wierzylyscie ze jestem zafasolkowana.
Ciezko mi pisac ale musze to zrobic.... godzine temu dostalam @ ... to nie jest jakies brazowe plamienie tylko normalnie rozowo-czerwona krew... znowu poprzestawialy mi sie cykle. Martwie sie jedynie tylko czemu testy mi wychodzily i nawet ginek zauwazyl wszystkie objawy domyslne ....... ehhhhh w kazdym razie jestem w wami calym serduszkiem. Wszystkim zafasolkowanym gratuluje, a tym ktore sie jeszcze staraja zycze powodzenia. My musimy na jakis czas zawiesic starania bo cos mi sie poknocilo z cyklem i pewnie teraz skupie sie na jego regulacji. Za pare miesiecy moze wrocimy do pracy. Poki co bede do was zagladala jak najczesciej bede dala rade :) Trzymajcie sie cieplutko :* Jestem z Wami caly czas! :)

poziomki no nie mów!!! myślałam, że w ciąży piersi muszą boleć :-D to mnie pocieszyłaś :tak: ale raczej się nie nastawiam, niby w suwaczku mam, że w poniedziałek testuję, ale nie mam testu nawet. Co będzie to będzie.

Mononoke, kochana, bardzo mi przykro :-( testy nie kłamały, spotkało Cię najprawdopodobniej wczesne poronienie :-( ponoć ostatnio aż 40% ciąż tak się kończy, tylko często kobiety nie wiedzą nawet, że w niej były. Przytulam Cię mocno! Ale nie uciekaj od nas, prooooszęęęę!!!!

Mononoke tak mi przykro:(((( Na pewno to @?? Odbierz wynik bety i odwiedź lekarza. Kurcze mam nadzieje że jednak jak nie teraz to za niedługo będziesz miała fasolkę. Możesz mieć problem z niewydolnością ciałka żółtego jeżeli faktycznie byłaś lub jesteś(bo tak naprawde różne historie o @ w ciąży się słyszy) w ciąży.
Nie zaniedbaj regulacji cyklu bo bez tego ciężko o ciążę. Na pewno to @????? Wiem już pytałam

Kahaka do apteki marsz!!!

Mononoke, kochana, bardzo mi przykro :-( testy nie kłamały, spotkało Cię najprawdopodobniej wczesne poronienie :-( ponoć ostatnio aż 40% ciąż tak się kończy, tylko często kobiety nie wiedzą nawet, że w niej były. Przytulam Cię mocno! Ale nie uciekaj od nas, prooooszęęęę!!!!

Też tak myślę....

dlatego właśnie przeciągałam trochę zrobienie drugiego testu (pierwszy ujemny), bo bałam sie , ze bedzie ciąża, a za kilka dni@, czyli wczesne poronienie....

Mononoke - Przykro mi bardzo, bądź mężna i dzielna!!!

Mononoke tak mi przykro:(((( Na pewno to @?? Odbierz wynik bety i odwiedź lekarza. Kurcze mam nadzieje że jednak jak nie teraz to za niedługo będziesz miała fasolkę. Możesz mieć problem z niewydolnością ciałka żółtego jeżeli faktycznie byłaś lub jesteś(bo tak naprawde różne historie o @ w ciąży się słyszy) w ciąży.
Nie zaniedbaj regulacji cyklu bo bez tego ciężko o ciążę. Na pewno to @????? Wiem już pytałam

Kahaka do apteki marsz!!!

też słyszałam o kobiecie, która miała 3 (!) miesiączki, wg niej normalne, a był a 3-miesięcznej ciąży!!!
więc do końca nigdy nie wiadomo, bo zawsze znajda sie wyjątki od biologicznej normy.

reklama
Kahaka mnie też piersi nie bolą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilonka kiedy masz termin @???
teoretycznie mam cykle 28 dniowe, dziś jest 29 dc ale wiadomo zawsze może się cykl skrócić albo przedłużyć, w sumie nie liczę na ciążę ale jakby się udało to bym nie płakała :)

Mononoke przykro mi kochana, jeżeli testy wychodziły ci pozytywnie to niestety to nie jest @ tylko prawdopodobnie poronienie, a nie chcesz skontaktować się z lekarzem?? Może z ciążą jest wszystko ok, tylko jakiś krwiak faktycznie?? Moja koleżanka też krwawiła na początkach ciaży i zdiagnozowali właśnie krwiaka, więc może jeszcze nie wszystko stracone

Ostatnia edycja:
Do góry