reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
Witam kochane staraczki i mamuśki w poniedziałkowy ranek!
Na początek monooke tak strasznie mi przykro:--
-
-
-
-
-
-( nawet nie wiem co ci napisać ale chcę żebyś wiedziała, że całym serduchem jestem z Tobą:-
-
-( może faktycznie teraz poproś lekarza, żeby pomógł Ci jakoś wyregulować te cykle, żebyś więcej nie musiała przechodzić takich smutnych sytuacji:-
-
-
-( Jak się teraz czujesz??
aniaa 87 ja badania na toxo robiłam sobie sama w lab i zapłaciłam coś ok 60 zł. Jeśli lekarz nie da Ci skierowania to sama możesz (tyle, że odpłatnie) porobić sobie badania na poziom hormonów są nawet takie fajne stronki gdzie pisze jakie hormony robić w jakim dnie cyklu. Teraz z mojego przykrego doświadczenia powiem ci, że jeśli chcesz wiedzieć coś o swojej p[płodności to dobrze żebys sobie zrobiła przez jeden cykl monitoring cyklu u ginia bo możesz tak jak ja wielce się starać a okaże się, że miałaś same cykle bezowulacyjne, a lepiej coś takiego wiedzieć już wcześniej.
poziomki hope i lopidoptera jak nasze mamuśki??:-):-)
ja nadal w oczekiwaniu na @ lada dzień, a potem do ginia:-)
U mnie bardzo dobrze
w sb i niedzielę miałam sporo pracy, bo rodzinka na kawce,ale czułam się zupełnie normalnie (!) i nawet senność mnie nie brała
Dziś super. Oby tak dalej. Tylko w pracy mam zimno i kurcze boję się, żebym sie nie przeziębiła :/ ....
No i wreszcie wzięłam się za czytanie "fachowej" literatury
Pozdrawiam poniedziałkowo
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Witam z poczatkiem tygodnia
)
Mononoke jak się czujesz??
Kamia kiedy masz termin@??
Mononoke jak się czujesz??
Kamia kiedy masz termin@??
Dzień dobry wszystkim!
Aniaa
to myślę, że dobrze sobie to rozplanowałaś tylko zacznij łykać sobie już kwas, bo anuż się przydać może, a na pewno nie zaszkodzi.
Kurcze ja jeszcze tak malutko o Was wiem, ale będę Was śledzić
Dziś trochę bóli jak na okres miałam rano, ale chwilę i już ich nie było.
Słonecznego dnia!
Aniaa
to myślę, że dobrze sobie to rozplanowałaś tylko zacznij łykać sobie już kwas, bo anuż się przydać może, a na pewno nie zaszkodzi.
Kurcze ja jeszcze tak malutko o Was wiem, ale będę Was śledzić

Dziś trochę bóli jak na okres miałam rano, ale chwilę i już ich nie było.
Słonecznego dnia!
karolciak22
Dziękuje kochane ze tak czekałyscie na wynik mojego testowania ale mowilam Wam ze w sobotke ide na weselicho wiec nie mialam kiedy tutaj zagladnac a tesciora nie zrobilam i wczoraj wieczorem dostalam @;-( Z rana mialam straszny skurcz w brzuchu....pobolalo z 10 minut i przestalo pozniej na poprawinki i wieczorem poszlismy do domku i dostalam@..dobrze ze nie dostalam jej na weselu;-(i strasznie mnie brzuch dzisiaj boli..dawno tak nie mialam...z 2 lata temu mialam tez taki skurcz ale trzymal z godzine i wyjmiotywalam do tego nic nie widzialam na oczy jedna wielka plame...i wogole jakiejs padaczki dostalam..i sie tak zastanawiam czy to wtedy tez nie bylo jakies poronienie bo po godzinie dostalam takiego krwawienia ze mnie zalało totalnie...ehhh;-(
Mononoke kochana jestem z Toba

Idź do gina
jak sie czujesz?
Mononoke kochana jestem z Toba
Witajcie dziewczynki, ja tylko na chwilkę bo zaraz lecę na tą kontrolę co by wyniki odebrać..
Musiałam sporo się cofnąć by przeczytać co się stało Mononokę i aż wierzyć mi się nie chcę
Kochana, bardzo mi przykro.. nawet nie wiesz jak bardzo
Wiem, że teraz będzie ciężko się pozbierać i może faktycznie odpuście sobie cykl dwa, jęśli tego potrzebujesz. Tulę Cię mocno i wierzę, że następnym razem się to juz nie powtórzy :*
A jak u reszty dziewczyn?? mam nadzieję, że wszystko w porządku..
Musiałam sporo się cofnąć by przeczytać co się stało Mononokę i aż wierzyć mi się nie chcę
A jak u reszty dziewczyn?? mam nadzieję, że wszystko w porządku..
Hope
podwójna mama :-)
I ja się witam porannie :-)
Przykro mi dziewczyny, że poprzychodziły @, ale warto myśleć, że kolejny cykl to kolejna wielka szansa :-) Nie ma innej drogi :-)
U nas powolutku do przodu, póki co wszystko jest w porządku i mam ogromną nadzieję, że tak zostanie :-)
Przykro mi dziewczyny, że poprzychodziły @, ale warto myśleć, że kolejny cykl to kolejna wielka szansa :-) Nie ma innej drogi :-)
U nas powolutku do przodu, póki co wszystko jest w porządku i mam ogromną nadzieję, że tak zostanie :-)
blondplatyna
Witam was!
Wszystkie staraczki musimy się dzielnie trzymać i wspierać, a Mamuśkom życzę z rana dobrego samopoczucia.
Wszystkie staraczki musimy się dzielnie trzymać i wspierać, a Mamuśkom życzę z rana dobrego samopoczucia.
Witam się i ja poniedzialkowo-deszczowo.
U mnie @ w pełni, nastwiam sie na nowy miesiąc starań. I obiecuję sobie nie wmawiać żadnych objawów ciążowych jak ostatnio... Wszystko juz przerabiałam, jeszcze troche a bym dostała skurczy porodowych...
Echhh, głupia baba ze mnie, ale umysł opętany chęcią posiadania dziecka płata różne figle. Jak by mnie znowu poniosło to krzyczcie na mnie
Mononoke - przytulam mocno. Wiem co to znaczy bo przed pierwszą ciążą też miałam taka akcję. Testy wychodziły pozytywnie, wizyta u ginka i następnego dnia małpiocha
Tłumaczyłam sobie, że pewnie zarodek był za słaby, i lepiej że to się stało w tak wczesnym stadium niż kilka tygodni później. Koniecznie pogadaj ze swoim ginkiem, bo natura jest nieprzewidywalna i może nie wszystko stracone, może maluszek jednak jest..
U mnie @ w pełni, nastwiam sie na nowy miesiąc starań. I obiecuję sobie nie wmawiać żadnych objawów ciążowych jak ostatnio... Wszystko juz przerabiałam, jeszcze troche a bym dostała skurczy porodowych...

Mononoke - przytulam mocno. Wiem co to znaczy bo przed pierwszą ciążą też miałam taka akcję. Testy wychodziły pozytywnie, wizyta u ginka i następnego dnia małpiocha
Tłumaczyłam sobie, że pewnie zarodek był za słaby, i lepiej że to się stało w tak wczesnym stadium niż kilka tygodni później. Koniecznie pogadaj ze swoim ginkiem, bo natura jest nieprzewidywalna i może nie wszystko stracone, może maluszek jednak jest..
reklama
Martusia85
Witam, po raz pierwszy
@ spóźnia mi się trzeci dzień.... Ale robiłam wczoraj test i wyszedł negatywny [co prawda nie był z porannego siku] Cały czas boli mnie podbrzusze jak na @... tylko, że zawsze przed @ miałam takie twarde te podbrzusze jak się dotykało i wyczuwalne jajniki.... a teraz tylko boli i jest normalnie... Myślicie, że gdybym poszła do gina to już by mógł stwierdzić czy to ciąża? [Byłby to dopiero 4tydzień...] Czy jeszcze za szybko...?