reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Minonoke to dziwne ale wiedziałam że jesteś w szpitalu:szok:
Strasznie mi przykro że musiałaś przeżyć coś takiego:no::blink::blink::blink:
Dobrze że nie musiałaś mieć zabiegu bo tak łatwiej Twój organizm wróci do siebie.
Nie wiem jak się odżywiasz,ale na płodność i tym samym na endo ma bogata i zróżnicowana dieta.:tak: pomagają orzechy,migdały,ryby...:nerd:
Może zainwestuj w witaminy które są dla kobiet planujących ciąże i tych w ciąży do 12 tyg (niestety nie pamiętam jakiej są firmy).To powinno dać kopa Twojemu organizmowi:tak:. Gin nic nie mówił o farmakologii????
mam nadzieje że nigdzie nie uciakniesz:*****

Gin mowil, zeby nie przesadzac z witaminami bo czasami to tez jest zle. Biore folik i witamine E (witamina plodnosci), a jak mi sie skonczy E to moze ja wymienie na jakis kompleks witaminowy i folik zostanie. Diete mam roznorodna... staram sie jesc wszystko ale z ryb lubie tylko dorsza bo to jedyna ryba ktora nie smierdzi i nie czuc w niej tranu :). W przyszlym miesiacu jak wszystko bedzie ok to sobie zaczne wiesiolka jeszcze pic bo u mnie ze sluzem to zawsze tragedia byla :/
Tak to juz jest i widocznie tak mialo byc, za kilka miesiecy bedziemy znowu probowac - bede chodzila co miesiac sprawdzac endo, jak bedzie odpowieniej grubosci to sie zabierzemy do roboty.
Pierwsze usg we wtorek, mam nadzieje, ze tam w srodku juz jest wszystko w porzadku po tym wszystkim....

Poziomki ale powiedz jak sie czujesz!

Ostatnia edycja:
Dzięki baaardzo dobrze (nie mówiąc o mdłościach,zawrotach głowy,zgadze,wiecznym w****u,obrzarstwie,senności....)
Ja we wtorek też mam usg!!
endo naturalnie odbudowuje się po każdej @ i tak naprawde im obfitsza @ tym grubsze endo:/
Ja ostatnie 2 cykle miałam plamienia zamiast @ i zaszłam....za babą nie nadążysz

No to mam nadzieje, ze moje endo odbuduje sie bardzo szybko bo mam baaaaaaaaaaaaaaardzo obfite @ :D ( 7 dni minimum i wodospad niagara). A tak serio, to jak wszystko bedzie w porzadku tam w srodku i moja psychika tez sie uspokoi to sie zabieramy do roboty!
Hehehe nie martw sie z tym obzarstwem.... ja dzisiaj nie moglam zjesc ani sniadania ani obiadu - na sniadanie pol buleczki a na obiad tyle co nic, ale jak mnie wzielo na czekolade kasztankowa tak nie moge przestac - to dobrze, czekolada poprawia mi humor, widocznie tego potrzebowalam.

Straszne mam problemy z netem dzisiaj!!!!
Mononoke jedz nie żałuj sobie:)) Czekolada podnosi poziom endorfinek;)))
Wiem że łatwo mówić ale musisz dla siebie zebrać się do kupy i działać bo rozpamiętywanie tylko Ci zaszkodzi. Dobrze że lekarze znają przyczyne bo nie raz zdarza się tak że nie wiadomo dlaczego. :*****

reklama
Mononoke
teraz musisz być silna i dbać o siebie, żeby jak dostaniecie zielone światełko móc bez obaw zacząć staranka. To co przeżywasz nie powinno Cię nigdy dotkną. Pamiętaj, że czas leczy rany, ale pamięć zawsze pozostaje. Może to co się stało i fakt, że trafiłaś do szpitala uchroni Cię przed kolejną tragedią tak wczesnej straty. Przeżyłam to zbliżając się do III trymestru, ale teraz znów wierzę, że warto! Ściskam!

Do góry