reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Jeżeli ma sie dzialke to by mi do głowy nie przyszło zeby kupowac mieszkanie...hmm ale wydaje mi sie ze nawet jak sie nie ma dzialki to lepiej kupic taka nie za duza ale dla mnie wystarczajaca to ok 60000zl czyli 60 czynszów:> czyli 5 lat :>

No wiesz, jesli nie potrzebujesz wielkiej dzialki, na ktorej mialabys wielki ogrod kwiatowy, warzywny, sad i takie tam tylko male miejsce na taras i trochemiejsca dookola na pare kwiatkow i hustawke dla dzieciołka to taka dzialeczka (szczegolnie jak kupujesz gdzies na wsi z dala od miasta) mysle ze nie kosztowalaby niewiadomo ile... ale ja sie nie znam. My dzialke juz mielismy... tzn mąż miał :p

wow to chyba jakas działka w centrum? ja patrze na działeczki na śląsku ale w małych miejscowościach a wręcz wioskach:p i taka budowlana 1000 m2 to tak kosztuje:>

heheh to gdzie Wy tych męzów wyrwałyscie z posagami?heheheh
a ja nie potrzebuje zadnego sadu ogrodu itp bo nawet nie bylo by czasu przy tym robic..tylko miejsce zeby szlo posiedziec poopalac sie latem jakis maly basenik dla dzidzi hustaweczka i piaskownica:D:D a dla rodzicow miejsce na grila:D hehe;-) ale sie rozmarzylam:p

ja też mieszkam na wsi :) Moi teściowie kupili działkę dość dużą, za 60tys ale rolną.... A działki budowlane kosztują u nas-np 1200m 2 za 245 tys :o ale są też po 300tys za 3tys metrów....

wow to chyba jakas działka w centrum? ja patrze na działeczki na śląsku ale w małych miejscowościach a wręcz wioskach:p i taka budowlana 1000 m2 to tak kosztuje:>

60 000 zl za 10 arów to nie jest tak strasznie duzo... nie wiem, u nas sa podobno tańsze grunty, ale to zalezy tez gdzie dokładnie. Mnie sie wydaje ze mimo wszystko lepiej dac te 60 000 za pole i sie budowac niz mieszkanie za "pół bańki" albo wiecej kupować i gnieść sie w nim do końca życia.

Właśnie karolciak :D Ty pracujesz na poczcie :D Powiedz mi, ty wiesz cos o kredycie preferencyjnym dla nauczycieli? bo słyszalam, ze bank pocztowy ma cos takiego i ze niskie oprocentowanie jest do tego :D

Mononoke kochana nie wiem nic w tych tematach poniewaz ja prowadze Agencje a Bank Pocztowy jest tylko w Urzędach ale jeśli chcesz to dowiem sie dzisiaj jak bede w Urzedzie sie rozliczac co i jak z tym kredytem;-)

Dziewczyny a powiedzcie mi: chodzicie do gina faceta czy kobiety? Ja się zapisywałam do kobiety a się okazuje, że dziś facet przyjmuje.... I teraz mam obawy-raz byłam u faceta i mam niemiłe wspomnienia-potem zawsze do kobiety chodziłam....

Mononoke kochana nie wiem nic w tych tematach poniewaz ja prowadze Agencje a Bank Pocztowy jest tylko w Urzędach ale jeśli chcesz to dowiem sie dzisiaj jak bede w Urzedzie sie rozliczac co i jak z tym kredytem;-)

Dzięki kochana:*

Dziewczyny a powiedzcie mi: chodzicie do gina faceta czy kobiety? Ja się zapisywałam do kobiety a się okazuje, że dziś facet przyjmuje.... I teraz mam obawy-raz byłam u faceta i mam niemiłe wspomnienia-potem zawsze do kobiety chodziłam....

Ja chodze do faceta :) Nie wazne czy facet czy babka wazne jakie kto ma podejscie i jak sie zachowuje i czy jest delikatny :) Ja bym mojego nie zamienila na zadnego innego! :)

reklama
Do góry