Martusia85
Fanka BB :)
to u Was strasznie tanie te działki!!! u nas koszt działki to 200-300 tysięcy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli ma sie dzialke to by mi do głowy nie przyszło zeby kupowac mieszkanie...hmm ale wydaje mi sie ze nawet jak sie nie ma dzialki to lepiej kupic taka nie za duza ale dla mnie wystarczajaca to ok 60000zl czyli 60 czynszów:> czyli 5 lat :>
wow to chyba jakas działka w centrum? ja patrze na działeczki na śląsku ale w małych miejscowościach a wręcz wioskachi taka budowlana 1000 m2 to tak kosztuje:>
Mononoke kochana nie wiem nic w tych tematach poniewaz ja prowadze Agencje a Bank Pocztowy jest tylko w Urzędach ale jeśli chcesz to dowiem sie dzisiaj jak bede w Urzedzie sie rozliczac co i jak z tym kredytem;-)
Dziewczyny a powiedzcie mi: chodzicie do gina faceta czy kobiety? Ja się zapisywałam do kobiety a się okazuje, że dziś facet przyjmuje.... I teraz mam obawy-raz byłam u faceta i mam niemiłe wspomnienia-potem zawsze do kobiety chodziłam....