Agusia8426
Fanka BB :)
Śliczne zdjęcia macie Dziewczynki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne zdjęcia macie Dziewczynki![]()
Nie Kamia, ona inaczej zaczepia a teraz lata tylko mnie pod nogami.. trochę posznupałam i patrz co wynalazłam na forum o zwierzakach :
Witaj! Żebyś ty widziała ... moją króliczkę. Na poczatku nie zwracałam na nią uwagi i na to, co ona zaczęła " ze mną " wyprawiać, bo mi się to po prostu w głowie nie mieściłoKupiliśmy ją, zanim zaszłam w ciażę i było normalnie. Od kiedy jestem w ciąży jak tylko otworzymy jej klatke biegnie mnie szukać, w kuchni, w innym pokoju i biega dookoła moich nóg jak oszalała, smiejemy się, ze " kręci młyńce ". Kręci i kręci, a jak już za długo jej, to kręci w drugą stronę
)) A jak już nie mam czasu tak stać, to biegnie za mną i jak stanę znów, to zaczyna od nowa swoje młyńce. I tak w kółko. Wcześniej ( przed ciążą ) tak nie było. Towarzyszy mi ciągle, gdziekolwiek się nie udam, za moim mężem wcale nie biega, w ogóle przychodzi do niego tylko czasem, na mizianie
To jest niesamowite, ale zwierzęta czują))
Dokładnie jak moja od kilku dni.. tyle, że od jakiś dwóch mnie jeszcze podgryza pod krzesłem
Przyznam, że działa mi to na nerwy już bo parę razy omal się nie wywaliłam przy schodach..
Ciekawe czy to się okaże taki darmowym testem ciążowym :d tylko byle dobrze działającym..
Nadzieję tez tam jakaś mam [ chyba bardziej przez to, że nakręciły mnie dziewczyny na 28 dni.. ] ale ja znam swojego pecha.. wiem jak się z córą czułam i to nie jest to samowięc raczej czekam by @ już przyszła a mi minęło to tragiczne samopoczucie i inne dolegliwości
Wybaczcie, dziś wam będę smęcić..