reklama
Mama, chodzi o guajafenyzyne ??
To normalnie kupujesz w aptece syrop - guajazyl, coś koło 3 zł chyba kosztuję. Ale jest paskudny.. jego pijesz jakies 3 dni przed owulką ale w dużej ilości.. mnie idą na 2-3 dni po 2 duże angielskie butle. Tylko tak, on nie powoduję zwiększenia ilości śluzu tak na prawde a rozrzedza obecny, dzięki czemu moj zawsze był bardziej rozciągliwy i było go optycznie duuużo więcej, ciągle czuło się, że jest mokro wtedy kiedy trzeba. Wcześniej pijałam go na 7 dni przed owulacją, ale obecnie zauważyłam i tez wyczytałam, że zupełnie wystarczy te 3 dni przed czy tez jak sa już dni płodne, tylko ilość trzeba zwiększyć
To normalnie kupujesz w aptece syrop - guajazyl, coś koło 3 zł chyba kosztuję. Ale jest paskudny.. jego pijesz jakies 3 dni przed owulką ale w dużej ilości.. mnie idą na 2-3 dni po 2 duże angielskie butle. Tylko tak, on nie powoduję zwiększenia ilości śluzu tak na prawde a rozrzedza obecny, dzięki czemu moj zawsze był bardziej rozciągliwy i było go optycznie duuużo więcej, ciągle czuło się, że jest mokro wtedy kiedy trzeba. Wcześniej pijałam go na 7 dni przed owulacją, ale obecnie zauważyłam i tez wyczytałam, że zupełnie wystarczy te 3 dni przed czy tez jak sa już dni płodne, tylko ilość trzeba zwiększyć
LILITH, hehe nie wierzę
ja NIGDY W żYCIU nie miałam żadnej infekcji. Na razie zastosuję to co mam, dobrze, że 5 paź idę do gin, to może jakieś badania mi porobi. Ciekawe czy po @ ta infekcja minie czy raczej się zaostrzy?

Martusia85
Fanka BB :)
No i się pogodziliśmy jak należy 
Martusia85
I wcale nie musiałam się starać bo dziś to ju,ż bardziej udawał focha 
kacha10
Kahakami i mojemu mezowi masc clotrimazolum pomogla.mi lekarka jeszcze przepisala globulki clotrimazolum- b. mi pomogly, niestety sa na recepte.a moj maz dostal 1 tabl.flumycon.nas ta grzybica w tym cyklu tez niezle zaskoczyla bo jak wspolzyjemy 10 lat to nic takiego nie mielismy a tu nagle cos takiego.nawet myslalam ze moze jestem w ciazy i zmienilo mi sie ph i stad ta infekcja. ale niestety skonczylo sie tylko na grzybie.
reklama