reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ale mam nudne zajecia... Masakra, zaraz tu zasne;-( net nam w komorce ale co z tego jak mi zaraz bateria padnie?;-( martusia, popieram Lilith, kuś go! Ps, seks po klotni jest zawsze boski:-)

reklama
Kahaka, ja krem uzywam i zawsze pomaga, ale akurat globulki propolisowe mi nigdy nie pomogly.. a wiesz, że często na poczatku ciąży łapie się takie infekcję? ;>

Mama, chodzi o guajafenyzyne ??

To normalnie kupujesz w aptece syrop - guajazyl, coś koło 3 zł chyba kosztuję. Ale jest paskudny.. jego pijesz jakies 3 dni przed owulką ale w dużej ilości.. mnie idą na 2-3 dni po 2 duże angielskie butle. Tylko tak, on nie powoduję zwiększenia ilości śluzu tak na prawde a rozrzedza obecny, dzięki czemu moj zawsze był bardziej rozciągliwy i było go optycznie duuużo więcej, ciągle czuło się, że jest mokro wtedy kiedy trzeba. Wcześniej pijałam go na 7 dni przed owulacją, ale obecnie zauważyłam i tez wyczytałam, że zupełnie wystarczy te 3 dni przed czy tez jak sa już dni płodne, tylko ilość trzeba zwiększyć :)

LILITH, hehe nie wierzę :-D ja NIGDY W żYCIU nie miałam żadnej infekcji. Na razie zastosuję to co mam, dobrze, że 5 paź idę do gin, to może jakieś badania mi porobi. Ciekawe czy po @ ta infekcja minie czy raczej się zaostrzy?

Kahakami i mojemu mezowi masc clotrimazolum pomogla.mi lekarka jeszcze przepisala globulki clotrimazolum- b. mi pomogly, niestety sa na recepte.a moj maz dostal 1 tabl.flumycon.nas ta grzybica w tym cyklu tez niezle zaskoczyla bo jak wspolzyjemy 10 lat to nic takiego nie mielismy a tu nagle cos takiego.nawet myslalam ze moze jestem w ciazy i zmienilo mi sie ph i stad ta infekcja. ale niestety skonczylo sie tylko na grzybie.

reklama
Do góry