reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

To jest moje zwierzątko:-). Moja Sinia kochana ;-)

Załączniki

• DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 38
reklama
kacha10, ja uczę wszystkiego hehe, tzn. kształcenie zintegrowane, klasa 2. W tamtym roku miałam zerówkę.

Ale ja nie chcę tej @ jutrooooooo noooooooooo :angry:
Idę na M jak miłość ;)

Agusia, ale cudna świneczka!!!! A w jakim jest wieku? Powiedz mi jeszcze, jak często mam jedzonko Prosiaczkowi dokładać, bo on to szybko wsuwa wszystko, ale nie chcę go przekarmić...I powiedz mi czy Twoja Świnka ma jakiś hamaczek w klatce? Bo zastanawiam się nad tym.

Ostatnia edycja:
O kurcze nastepny prosiak :D Fajny :D

My wreszcie ogladnelismy Mam Talent (Ten z niedzieli) bo wczesniej nie bylo kiedy :D Ale mi sie spac chce, brzuch mnie boli i w ogole dzisiaj dzien do pupy.... spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac a jutro na 7:00 do szkoly... mamma mia! Dobranoc dziewczeta ! :p

Kahakawidze ze mamy wiele wspolnego. tez wlasnie ogladam M jak milosc.ja pracuje z licealistami,z takimi malymi dziecmi bym chyba nerwowo nie wytrzymala.Ty to musisz miec w sobie spokoj i cierpliwosc.po serialu ide polozyc sie do mezusia. kolorowych snow.

kacha10, ja zupełnie tak samo myślę o nauczycielach w starszych klasach. U nas jest też gimnazjum i chyba bym ześwirowała z nimi :no: dzieci z klas młodszych jeśli bywają niegrzeczne to raczej niezłośliwie, głównie z powodu rozpierającej je energii :-D a gimnazjaliści to potrafią czasem tak przygadać, że chyba bym nie wytrzymała nerwowo hehe.

Ja nie mam się do kogo przytulić, mój mąż w robocie, wraca w piątek :-(
A ja czekam na @ i tak bardzo bym chciała, żeby jednak nie przyszła....ale wiem, że tak się nie da, ehhh...

Kahaka moze jak jutro nie przyjdzie @ to zrob bete.bedziesz miala 100% pewnosci. ja tak ostatnio zrobilam, bo mialam dosyc niepewnosci, jak wyszlo mi ze brak ciazy to przeryczalam 1 dzien i zaczelam wywolywac okres, zeby zaczac nowy cykl.i teraz czuje sie juz o duzo lepiej psychicznie.w gimnazjum kiedys pracowalam ponad 2 tyg. i masakryczne te bahory tam byly a to bylo najlepsze gimnazjum w miescie.te gimnazja to chyba sa najgorsze.nie wiem po co je wogle wprowadzili.naszczescie obecnie pracuje ze spokojna, ambitna mlodzieza wiec mam spokoj.
to trzymam za ciebie kiuki.

kacha10, myślę, że jednak @ jutro przyjdzie niestety...a nawet jeśli nie, to nie mam możliwości zrobić bety, bo codziennie 7.30 wychodzę do szkoły, a laboratorium u nas od 7 otwarte do 10 tylko :crazy:
Dziękuję Ci Kochana za rady i kciuki :-D

Uciekam spać dziewczynki, jutro dłuuuugi dzień z @ w tle :angry:

reklama
Witam się wieczorkową porą:-)
Noooo... to nam sie uzbierało niezłe grono pedagogiczne ;-) Pozdrówka dla wszystkich belferek, cmok :happy:
Kahaka, z tą twoją @ to mi się wydaje że może niekoniecznie może cię nawiedzić. Jak nie masz możliwości zrobić betki to chociaż zrób test jeszcze raz. A może.... Bo ta twoja infekcja taka nagła tuż przed @ to mi wygląda podejrzanie:rofl2: Pamiętam, że mi ginek mówił że to jest często jeden z pierwszych objawów ciąży. Więc może....
A tak poza tym, to fajnego masz tego zwierzaka, twój Agusia też śliczny.
Ja wracam do życia, jutro biegnę na moje pierwsze zabiegi, mam nadzieję że szybko mnie postawią na nogi:-D
Jak zwykle pewnie już śpicie albo molestujecie swoich mężczyzn /i b. dobrze:))/ bo pewnie dziś zameldowałam się ostatnia. Ja muszę mojego też utulić bo przez ostatnie trzy dni nie miałam siły nawet z nim pogadać.
Dobrej nocki, kochane

Do góry