reklama
kacha10, ja uczę wszystkiego hehe, tzn. kształcenie zintegrowane, klasa 2. W tamtym roku miałam zerówkę.
Ale ja nie chcę tej @ jutrooooooo noooooooooo
Idę na M jak miłość
Agusia, ale cudna świneczka!!!! A w jakim jest wieku? Powiedz mi jeszcze, jak często mam jedzonko Prosiaczkowi dokładać, bo on to szybko wsuwa wszystko, ale nie chcę go przekarmić...I powiedz mi czy Twoja Świnka ma jakiś hamaczek w klatce? Bo zastanawiam się nad tym.
Ale ja nie chcę tej @ jutrooooooo noooooooooo

Idę na M jak miłość
Agusia, ale cudna świneczka!!!! A w jakim jest wieku? Powiedz mi jeszcze, jak często mam jedzonko Prosiaczkowi dokładać, bo on to szybko wsuwa wszystko, ale nie chcę go przekarmić...I powiedz mi czy Twoja Świnka ma jakiś hamaczek w klatce? Bo zastanawiam się nad tym.
Ostatnia edycja:
O kurcze nastepny prosiak
Fajny 
My wreszcie ogladnelismy Mam Talent (Ten z niedzieli) bo wczesniej nie bylo kiedy
Ale mi sie spac chce, brzuch mnie boli i w ogole dzisiaj dzien do pupy.... spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac a jutro na 7:00 do szkoly... mamma mia! Dobranoc dziewczeta ! 
My wreszcie ogladnelismy Mam Talent (Ten z niedzieli) bo wczesniej nie bylo kiedy
kacha10
Fanka BB :)
Kahakawidze ze mamy wiele wspolnego. tez wlasnie ogladam M jak milosc.ja pracuje z licealistami,z takimi malymi dziecmi bym chyba nerwowo nie wytrzymala.Ty to musisz miec w sobie spokoj i cierpliwosc.po serialu ide polozyc sie do mezusia. kolorowych snow.
Martusia85
ja też oglądam m jak m
i dziś zamierzam zmolestować męża-wczoraj się nie udało, ale to nawet dobrze bo miało nie być dzień po dniu 
kacha10, ja zupełnie tak samo myślę o nauczycielach w starszych klasach. U nas jest też gimnazjum i chyba bym ześwirowała z nimi
dzieci z klas młodszych jeśli bywają niegrzeczne to raczej niezłośliwie, głównie z powodu rozpierającej je energii
a gimnazjaliści to potrafią czasem tak przygadać, że chyba bym nie wytrzymała nerwowo hehe.
Ja nie mam się do kogo przytulić, mój mąż w robocie, wraca w piątek :-(
A ja czekam na @ i tak bardzo bym chciała, żeby jednak nie przyszła....ale wiem, że tak się nie da, ehhh...

Ja nie mam się do kogo przytulić, mój mąż w robocie, wraca w piątek :-(
A ja czekam na @ i tak bardzo bym chciała, żeby jednak nie przyszła....ale wiem, że tak się nie da, ehhh...
kacha10
Kahaka moze jak jutro nie przyjdzie @ to zrob bete.bedziesz miala 100% pewnosci. ja tak ostatnio zrobilam, bo mialam dosyc niepewnosci, jak wyszlo mi ze brak ciazy to przeryczalam 1 dzien i zaczelam wywolywac okres, zeby zaczac nowy cykl.i teraz czuje sie juz o duzo lepiej psychicznie.w gimnazjum kiedys pracowalam ponad 2 tyg. i masakryczne te bahory tam byly a to bylo najlepsze gimnazjum w miescie.te gimnazja to chyba sa najgorsze.nie wiem po co je wogle wprowadzili.naszczescie obecnie pracuje ze spokojna, ambitna mlodzieza wiec mam spokoj.
to trzymam za ciebie kiuki.
to trzymam za ciebie kiuki.
kacha10, myślę, że jednak @ jutro przyjdzie niestety...a nawet jeśli nie, to nie mam możliwości zrobić bety, bo codziennie 7.30 wychodzę do szkoły, a laboratorium u nas od 7 otwarte do 10 tylko 
Dziękuję Ci Kochana za rady i kciuki
Uciekam spać dziewczynki, jutro dłuuuugi dzień z @ w tle

Dziękuję Ci Kochana za rady i kciuki

Uciekam spać dziewczynki, jutro dłuuuugi dzień z @ w tle

reklama
Witam się wieczorkową porą:-)
Noooo... to nam sie uzbierało niezłe grono pedagogiczne ;-) Pozdrówka dla wszystkich belferek, cmok
Kahaka, z tą twoją @ to mi się wydaje że może niekoniecznie może cię nawiedzić. Jak nie masz możliwości zrobić betki to chociaż zrób test jeszcze raz. A może.... Bo ta twoja infekcja taka nagła tuż przed @ to mi wygląda podejrzanie
Pamiętam, że mi ginek mówił że to jest często jeden z pierwszych objawów ciąży. Więc może....
A tak poza tym, to fajnego masz tego zwierzaka, twój Agusia też śliczny.
Ja wracam do życia, jutro biegnę na moje pierwsze zabiegi, mam nadzieję że szybko mnie postawią na nogi
Jak zwykle pewnie już śpicie albo molestujecie swoich mężczyzn /i b. dobrze
)/ bo pewnie dziś zameldowałam się ostatnia. Ja muszę mojego też utulić bo przez ostatnie trzy dni nie miałam siły nawet z nim pogadać.
Dobrej nocki, kochane
Noooo... to nam sie uzbierało niezłe grono pedagogiczne ;-) Pozdrówka dla wszystkich belferek, cmok

Kahaka, z tą twoją @ to mi się wydaje że może niekoniecznie może cię nawiedzić. Jak nie masz możliwości zrobić betki to chociaż zrób test jeszcze raz. A może.... Bo ta twoja infekcja taka nagła tuż przed @ to mi wygląda podejrzanie

A tak poza tym, to fajnego masz tego zwierzaka, twój Agusia też śliczny.
Ja wracam do życia, jutro biegnę na moje pierwsze zabiegi, mam nadzieję że szybko mnie postawią na nogi

Jak zwykle pewnie już śpicie albo molestujecie swoich mężczyzn /i b. dobrze
Dobrej nocki, kochane