reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

czesc kochane, ja dopiero wrocilam, jestem wykonczona, ale mozecie byc ze mnie dumne :rofl2:, jak chcecie, zeskanuje wam moj art. i przesle

mononoke, bardzo wspolczuje sprawdzania prac, ja wszystkim studentom zaliczylam w terminie, ale prof. z sesjki poprawkowej zarzucil mnie cala sterta swoich prac, pare dni temu dopiero skonczylam ;-)

ledwo zyje, jutro wiecej napisze

buzka

reklama
Dzieńdoberek z zimnego i szarego ranka:-) jestem , jestem:-) popołudniu nie mam jak pisąć bo u rodziców nie ma neta:-( ale juz nadrobiłam wasze posty i piszę co następuje:-)
martusia kochana jesteś że się tak troszczysz:-) na szczęście nie lecimy z Orbisu choć jak o tym usłyszałam ta gęsiej skórki dostałam bo ich oferty też rozważaliśmy:szok: mam nadzieję, że nasze biuro (oasis tour) nie wywinie takiego wałka;-) a jak to najwyżej będę miała dwie dodatkowe noce na plaży;-)
kacha straszne te twoje przeżycia w Egipcie:szok: mi by się chyba po czymś takim odechciało wszelkich wyjazdów:szok: my pomoni takich historii bierzemy ze sobą czajnik bez przewodowy i swoją herbatę więc może nie będzie tak źle.ja już się nastawiłam, że większości rzeczy nie będę jadła więc może nie będę miała takiego problemu ale dzięki za przestrogę:-)
zuzu a propo kupowania ubranek to ja uważam KUPUJ ILE WLEZIE:-) ja od jakiś 5 lat jak natknę się na coś wyjątkowo ładnego to kupuje i mam juz całkiem ładny zbiorek co wlcale nie znaczy, że teraz nie będę kupować:-) a jak ktoś pukał mi się w głowę to odpoiwadałam, że to w celach hobbistycznych;-)
monnoke otóż z Tunezji planuje wam przywieźć mnóstwo słoneczka, relaksu a w związku z tym jakiś ciążowych fluidków:-) może być:-)
karolciak babusie wyszkrob jakieś 5 zdań od siebie:-)
posłuchałam waszej rady z tymi biszkoptami przed wstaniem i muszę powiedzieć że ranek był dziś dużo lżejszy:-)

Witam wszystkich i od razu sie zegnam bo musze sie powoli zbierac do pracy:)
Kamia do tego wszystkiego przywiez jeszcze wypasione fotki ktore bedziemy ogladac :D
katty ja poprosze o ten art. ja go pewnie malo zrozumiem za to moj maz bedzie zachwycony :D
kahaka babolku kochany jak tam dzisiaj ?

Dzień dobry! :D

Kamia-całe szczęście, że nie z Orbisu... Mam nadzieję, że Was taka przygoda nie spotka...

Cieszę się, że nasza rada Ci pomogła a tym samym i my mamy już sprawdzony sposób na poranne mdłości, z którego miejmy nadzieję będziemy w przyszłości korzystać :)
Pamiętajcie dziś drogie koleżanki o swoich Panach, bo dziś ich Święto :)

Hej dziewczyny ja starsznie za Wami teskie ale jak mam 10 minut w caiagu dnia zeby to zagladnac to zdaze tylko Was ponadrabiac i juz nie mam czasu nic kliknac bo co chwile ktos mi tu przychodzi a w dodatku ostatnio mojej mamie zachialo sie mnie w pracy odwiedzac a ona nic nie wie o starankach i narazie ma nie wiedziec:p a po pracy to juz wogole ani sił na nic ani ochoty;-( ani chwili wytchnienia;-( ja bym juz chciala swieta zeby posiedziec pare dni w domciu;-) a i caly czas zastanawiamy sie co zrobic i mnie juz to wszytsko wkurza bo nie potrafimy sie zastanowic czy kupi dzialeczke i pomalutku sie budowac..ale chyba nas na to nie stac...to tu dzwoni znajoma ze ma jakies mieszkanie do wynajecia a to myslimy ze juz moze lepiej je kupic;-( i dol kompletny juz sama nie wiem...ta jesien paskudna tak chyba na mnie dziala ze masakra pozabijalabym wszytskich heheh no i dalej zero przytulanek i kontrola dopiero 25 pazdziernika;/;/;/
oczywiscie juz nie wiem co mialam do ktorej napisac
MONONOKE nie wsciekaj sie tak bo pozniej sie ebdziesz na niewinnych dzieciach wyzywac i im tam jakies 1 na klasowkach dasz:D
KAMIA baw sie dobrze na wakacjach, uwazaj na siebie i wracaj szybciutko;-) z jeszcze wiekszym brzusiem;-)
POZIOMKIa jak tam u Ciebie samopoczucie??brzuszek rosnie??:> kiedy USG ja chce fotke zobaczyc:D
MARTUSIAtez bym juz chciala biszkopty z rana jesc zeby nie miec mdłości:p
ZUZUjak ja wchodze do jakiegokolwiek sklepu gdzie sa rzeczy dla dzieci to moj musi mnie wynosic hehe ale naszczescie mam troszke dzieciaczkow w rodzinie to kupuje im a nie zbieram niczego bo bym zwariowala a tak moj instynkt macierzynski zaspokajam dzieciaczkami heheh

witam sie babki na chwile bo jestem w trakcie malowania :)
jakiegos powera dzis dostalam,odkurzylam gore i dol,ogarnelam kuchnie,zrobilam pranie i teraz maluje korytarz u gory :)

przed 12 jade po syna a na wieczor wizyta i usg wiec proooosze trzymac &&&&&&&&&&&&&& za pecherzyk po Clo i za grube endo :))
pozdrawiam i milego dnia :)))

reklama
Do góry