reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie, ja padam od rana w pracy.. do 19 bo disco było z okazji dnia chłopaka... ech... głowa boli a sexu na ból nie ma, mąż w pracy... ech.... tak Was czytam i też muszę przyznać ze uwielbiam jeść choć do grubszych nie należę..... a najbardziej miechoooooooo musi być warzywka na parze i dużo ziól....pycha az sie glodna zrobiłam,,,,,a niedawno jadłam mój zaległy obiad.... heheh no dzis jakby sie kończył mój okres niby 2 dni? hmmm coś którko... ale moze i tak ma być nowe staranka... oby owocne.... a wy co "dałyscie" swoim na ten piękny dzień.... hehe w prazencie... bo ja chyba spokój bo nie bylo mnie cały dzień... chyba odpoczał odemnie heeheh

zuzu, zapomniałam Ci napisać, że to kupowanie ciuszków dziecięcych to żadne zboczenie :-D ja też już od roku gromadzę, jak mi się coś spodoba to po prostu kupuję, chociaż mój się w czoło puka :-D

Ale wy mięsożerne, no proszę...Ja to jestem mączno-jajeczna: naleśniki, kluseczki, pierożki, omleciki to mój żywioł :-) mięsa mogę dłuuugo nie jeść.

no to Ci zazdroszczę.... bo ja jak mięsa nie zjem... niczym facet to głodna jestemmm hehe moj mówi z tymi ciuszkami ze mam nie kupiwać bo tak sie nie powinno robić zabobon.... juz sama nie wiem... ale jak coś sie trafi fajnego to az mi zal zeby nie mieć bo pozniej bede pewnie załować ze nie kupiłam i bede szukac tego poźniej z mizernym skutkiem... teraz mam chwilkę relaksu przezd tvn na wspolnej pozniej hotel i szpilki... czwartek to mój wieczór filmowy...

czesc babki ,nie nadrabialam bo dopiero wrocilam ,polozylam dzieci i pisze-mam pecherzyk 19mm w lewym jajniku mam dzis 11 d.c ale endo-masakra!!! tylko 6,1 mm:-(powiedzial ,zeby dzialac od soboty do poniedzialku ,za tydzien mam przyjsc zobaczymy czy peklo...

szansa na zaplodnienie marna-pytalam o to endo,ze cienki i ze zadorek nie ma sie w co zagniezdzic(ze lzami w oczach) i odpowiedzial,ze cuda sie zdażają i mamy dzialac....

rozmawialam o inesminacji-dokonczymy rozmowe za tydzien jak przyniose wyniki męża i zobaczymy co z tym pecherzykiem..
tak wiec wiesci srednie....

mama05, przykro mi :-( ale może jeszcze nie wszystko stracone, słuchaj lekarza i działaj, działaj...Endo cienkie faktycznie, ale powiem Ci, że ja w czerwcu po owu (!!!) miałam endo 4,8 mm :angry: nie wiem jak teraz...może ciągle beznadziejne...
Dobrze, że pęcherzyk jest ładny. Mam nadzieję, że męża plemniczki będą bez zarzutu ;-)

uda się zobaczysz musi trzeba wierzyć i bedzie dobrze.... kurcze ja mam lekarza co przyjezdza 2 razy w mc bo z innego miasta ale gin ok i nie mam tez sama jak sie zbadać pęcherzyki itp endo tez chyba ze ja do niego bym pojechała co jest nie możliwe nararazie... i sama bym sie przebadała ale dopiero zaczynam 2gi cykl starań w prawdzie 3 ale po tych moich tabsach juz sama nie wiem wczesniej cykl 42 dni teraz 33 i juz okres słabnie bardzoo nie wiem... teraz jak mam liczyć owulke kiedy chyba trzeba bedzie co 2 dni i tyle sie uda lub nie.. juz odpuszczam niny ale ta psychika mi nie chce... ciągle mysle jak mam cały dzień zapracowany tak wieczoram wraca... ech...

reklama
Czesc dziewczynki :)
Przepraszam, ze pisze dopiero teraz ale mam straszny dzien :/ Normalnie wszyscy pokolei sa na mnie o cos zli, a ja nic zlego nie zrobilam, no :/ Chce czlowiek dobrze to jeszcze sie na Ciebie wypna :/ Dobrze ze moj maz przynajmniej mnie kosio:)

mama nie martw sie, endo sie poprawi, ja gdzies, na jakims forum czytalam (szukajac informacji o endo) ze jest jakas specjalna dieta, tzn trzeba moze 3 rzeczy jesc i pic kieliszek wina na noc :D dziewczyny opowiadaly, ze po lekach endo mialy beznadziejne a po tym bylo super... moze trzeba poczytac :> Nie martw sie:*

kamia - udanych 'wakacji' :D

A propos zakupow :D Ja tam nie lubie chodzic na zakupy i moj maz sam mnie wysyla np: Kup sobie nowe buty bo te stare t juz trzeba wymienic (a wcale ze nie bo sa ladne i niezniszczone!) A na urodziny sam kupil mi sukienke! i idealnie trafil w moj gust :D
Na zakupy chodze przewaznie sama bo on wiecznie zajety ale jak jestesmy razem w krk to nie ma problemu z kupowaniem i do kazdego sklepu grzecznie wchodzi i doradza... ja nawet wole jak on ze mna chodzi :p

U nas tez dzisiaj disco z okazji dnia chlopaka... ale ja nie bylam :D Nie mam wychowawstwa wiec nie musze :D

Do góry