reklama
Martusia85
Fanka BB :)
Dziewczyny-jak rozpoznajecie swoją owu? Ale tak bez testów.... no bo niby jajnik wtedy boli tak? No mnie bolał ale przecież to chyba za wcześnie na owulkę było co? Przypomnę mam dopiero 11 dc.
a ja mam..... ale nawet fajnie bylo rodziców też mam w miarę ok wiec jak narazie spoko.. tylko za duzo tego wszytskiego siedzę po godzinach tyle... ale cóz uroki wych... pozdrawiam!!!
Ja bez wychowawstwa siedze po godzinach .... masakra ten rok :/
Dziewczyny-jak rozpoznajecie swoją owu? Ale tak bez testów.... no bo niby jajnik wtedy boli tak? No mnie bolał ale przecież to chyba za wcześnie na owulkę było co? Przypomnę mam dopiero 11 dc.
ja nie rozpoznaje
Ostatnia edycja:
Martusia, to,że jajnik boli to może być owu albo i nie...powiem Ci, czego ja się nauczyłam, kiedy zaczęłam stosować NPR. Zarówno ból w podbrzuszu jak i śluz płodny nie muszą wcale świadczyć o owu. Może być to też "przymiarka" do owu, tzn. Organizm się szykuje, pęcherzyk rośnie, ale z jakiś powodów nie pęka. Za parę-paręnaście dni, jest wtedy następne podejście. Wiem co mówię, mnie się czasem w jednym cyklu po 3 przymiarki zdarzają...Jakbyś mierzyła temp to byś wiedziała czy to owu czy nie. Teraz to sobie możemy tylko gdybać.
Mononoke, ja też w pracy nawet nie mam czasu siku zrobić! O kanapce i herbacie nie wspomnę
nawet jak przerwa się zaczyna, to zanim dojdę do pokoju nauczycielskiego to mnie 15 osób zatrzyma i o coś pyta...I tak przerwa się skończy a ja nawet nie siknę...
Mononoke, ja też w pracy nawet nie mam czasu siku zrobić! O kanapce i herbacie nie wspomnę

Martusia85
Fanka BB :)
Na razie chcę próbować bez żadnego mierzenia, sprawdzania, obserwacji, testów itd 
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem jeszcze na chwilke
MONONOKE- kochana,a nie pamietasz co to byly za 3 rzeczy ktore trzeba jesc na endo???o winku slyszalam, jadlam tez orzechy laskowe ,ale nie pomogly...
jestem padnieta jutro popisze wiecej ...
dziekuje Wam kobietki za wsparcie
MONONOKE- kochana,a nie pamietasz co to byly za 3 rzeczy ktore trzeba jesc na endo???o winku slyszalam, jadlam tez orzechy laskowe ,ale nie pomogly...
jestem padnieta jutro popisze wiecej ...
dziekuje Wam kobietki za wsparcie

Mama, po pierwsze ja tez mam nadzieje, że mimo endo się uda i jak nie teraz to w następnym cyklu, pamietaj co sobie mówiłysmy, mamy już nasze ukochane dziaciątka i to jest najważniejsze.
Po drugie, daj znać jak wyniki męża. Trzymam kcuki by były dobre.
No i wiecie.. wy chociaż możecie dowiedzieć się jak jajniczki, jak endo.. a ja nie bardzo
Choć zobaczymy co będzie za te mniej wiecej 5 miesiecy jak mnie na szpital skieruja..
Zuzu, a Ty jak masz takie cykle nieregularne, nie chciałabyś npr spróbować ??
A co do dnia chlopaka, ja też dzis zapomnialam ;D i nic nawet nie dostanie.. co prawda drinków kilka byl a to duzo jak na moja dietę, to niech się cieszy
Po drugie, daj znać jak wyniki męża. Trzymam kcuki by były dobre.
No i wiecie.. wy chociaż możecie dowiedzieć się jak jajniczki, jak endo.. a ja nie bardzo
Zuzu, a Ty jak masz takie cykle nieregularne, nie chciałabyś npr spróbować ??
A co do dnia chlopaka, ja też dzis zapomnialam ;D i nic nawet nie dostanie.. co prawda drinków kilka byl a to duzo jak na moja dietę, to niech się cieszy
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
czesc ,jak ktoras pamieta co nalezy szamać na lepsze endo to blagam o info
)