reklama
ja slyszalam o czerwonym winie i suszonych morelach...
mama, nie przejmuj sie tak, bo jak bedziesz chciala na sile, to nic z tego nie wyjdzie. postaraj sie zajac swoimi aniolkami, a z sexu czerp po prostu przyjemnosc, a dzieciatko samo sie pojawi, nawet nie zauwazysz kiedy :-)
buziaki i milego dzionka
u Was tez jest tak zimno??
mama, nie przejmuj sie tak, bo jak bedziesz chciala na sile, to nic z tego nie wyjdzie. postaraj sie zajac swoimi aniolkami, a z sexu czerp po prostu przyjemnosc, a dzieciatko samo sie pojawi, nawet nie zauwazysz kiedy :-)
buziaki i milego dzionka
u Was tez jest tak zimno??
Na cienkie endo znalazlam tyle:
duzo czerwonego wina,orzechow i rybek głownie wedzonych,a w zasadzie preparaty na bazie kwasow omega3,estrogen w pigulkach na pogrubienie endometrium.
Tyle pisza na innych forach :> Ale dopiero wrocilam i mam duzo roboty wiec wybacz mama ale poszukam cos wiecej dopiero pozniej:*
Poprostu sie kochajcie i samo przyjdzie! Katty ma racje!
ps. Katty co z ta twoja prezentacja?:>
poprosze 
duzo czerwonego wina,orzechow i rybek głownie wedzonych,a w zasadzie preparaty na bazie kwasow omega3,estrogen w pigulkach na pogrubienie endometrium.
Tyle pisza na innych forach :> Ale dopiero wrocilam i mam duzo roboty wiec wybacz mama ale poszukam cos wiecej dopiero pozniej:*
Poprostu sie kochajcie i samo przyjdzie! Katty ma racje!
ps. Katty co z ta twoja prezentacja?:>
mama05
prrrryy szaaaalona :))
lilith- DZIEKI 
KATTY- Tobie rowniez dziekuje-Wasze wsparcie nie raz postawilo mnie na nogi bo juz rece opadaja,za tydzien da mi skierowanie na TSH i zobaczymy moze tam cos nie tam....mowil jeszcze o sprawdzeniu droznosci jajowodów..
KATTY- Tobie rowniez dziekuje-Wasze wsparcie nie raz postawilo mnie na nogi bo juz rece opadaja,za tydzien da mi skierowanie na TSH i zobaczymy moze tam cos nie tam....mowil jeszcze o sprawdzeniu droznosci jajowodów..
mama05
MONONOKE- bardzo Ci dziekuje za fatyge-wlasnie dzwinil Tomi ,ze wyniki sa ,ale a zalakowanej kopercie i pani nie moze otworzyc i Mu podac ,musi byc osobiscie;/
dlatego zaraz sie szykuje po syna i jak Go odbiore jedziemy do Poznania zajade po męża i pojedziemy odebrac.
dlatego zaraz sie szykuje po syna i jak Go odbiore jedziemy do Poznania zajade po męża i pojedziemy odebrac.
Martusia85
Fanka BB :)
Witam się, z kawusią
Wstyd ale niedawno dopiero wstałam 
MAMA Znalazłam Ci takie forum-myślę, że tu coś znajdziesz-a mi się nie chciało całości czytać
Zobacz temat - Co jesc i robic by zwiekszyc szanse na ciaze naturaln/IVFcz2 |
MAMA Znalazłam Ci takie forum-myślę, że tu coś znajdziesz-a mi się nie chciało całości czytać
Zobacz temat - Co jesc i robic by zwiekszyc szanse na ciaze naturaln/IVFcz2 |
Ostatnia edycja:
mama05
martusia- DZIEKUJE CI SLONKO!!! poczytam sobie i moze bede mąrzejsza
LILITH- dzieki :*
jak tylko odbierzemy i wroce do domu to napisze jak wyniki...ale mam stresa.
LILITH- dzieki :*
jak tylko odbierzemy i wroce do domu to napisze jak wyniki...ale mam stresa.

reklama
Hope
podwójna mama :-)
Hej babeczki, działajcie, działajcie to będziecie mieć potem jak ja, notoryczne przemęczenie i inne sensacje 

Zazdroszczę wam tego dzikiego seksu, u mnie niestety gin kazała ostrożnie i mało
Połowa sukcesu i tak leży w głowie, nie myśleć, działać ;-):-)
Przesyłam fluidki od mojej 15 mm dzidzi! :-):-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zazdroszczę wam tego dzikiego seksu, u mnie niestety gin kazała ostrożnie i mało

Połowa sukcesu i tak leży w głowie, nie myśleć, działać ;-):-)
Przesyłam fluidki od mojej 15 mm dzidzi! :-):-)