reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Powtorz test jak sie skonczy krwawienie, czasem tak jest ze kobieta krwawi lekko a jest w ciazy i testy nie wychodza. Warto sprobowac :>

Dobranoc:*

a ja dzień dobry :-D
Dziś pracuję długo, bo od 8 do 17 - znowu zastępstwo w zerówce. Humor mi poprawiła ta wczorajsza wizyta, zaczynam wierzyć, że będzie ok.
Miłego dnia!

Kahaka będzie dobrze, trzeba zmienić nastawienie. Ja ten ostatni miesiąc miałam bardzo stresowy. Mój M miał wypadek samochodowy - same problemy, użeranie się z ubezpieczalnią itp. W dodatku na firmę mojego M weszła kontrola z urzędu skarbowego. No i do tego doszła jeszcze ujemna beta. Stwierdziliśmy, że już w tym miesiącu nic dobrego nas nie spotka. A tu takie zaskoczenie. Trzeba wierzyć, ale po cichu. Buziaczki na dobry dzionek.

Witam się porannie z kawusią :)

Ciekawe jak tam Kamia się czuje... Mam nadzieję, że u niej wszystko ok i sobie wypoczywa nad basenem albo morzem ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej! Mam problem.. Byłam u lekarza, niby wszystko było ok.. @ miałam 22 września, trwał jakieś 2 - 3 dni. Od następnej @ mam brać tabletki anty. Jednak wiecie co? Jakieś półtora miesiąca kochałam się bez zabezpieczenie (stosunek przerywany) i teraz nie wiem, ale mam twardy brzuch chwilami.. Właściwie to podbrzusze.. Tak mnie ciągnie do dołu ;/ Od jakichś 2 dni tak mam.. W dodatku dziś mnie zaczęło mdlić! Moja córa zrobiła kupkę, i jak nigdy mi zapach nie przeszkadzał, tak dziś nie mogłam jej przebrać bo wszystko mi się cofało.. Strasznie się zdziwiłam.. Tak samo zapaliłam papierosa i pod koniec już nie mogłam dopalić bo mnie zaczęło naciągać.. Wróciłam do domu ze spaceru, poczułam zapach smażonej wątróbki i myślałam że się przewrócę. Przy wstawaniu z łóżka bądź gdy siedzę i wstanę to mam lekkie zawroty głowy.. Mam wydzielinę (dużo jej), gęstą i podbarwioną na żółto. Może to świadczy o jakiejś chorobie? Co o tym myślicie? Proszę, pomóżcie mi.. Może coś wiecie.. Ciąży nie biorę pod uwagę, bo raczej na objawy by było za wcześnie.. :( Dodam że wcześniej nie miałam okresu półtora miesiąca, jednak jak byłam ostatnio u gina to nic nie wskazywało na ciążę..

Do góry