reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mama-kup mi w lidlu kwaśne żelki :)
Ja trochę sprzątam... ale strasznie mi się nie chce-tak się w te wakacje rozleniwiłam, że w ogóle się nie mogę wziąć na siebie ;/

reklama
Hej dziewczyny te znane mi i te nie znane. Piszecie o objawach ale może , któraś mi pomoże. Cały cykl mam biały sluz, zero przeźroczystego. Zawsze miałam raczej przeźroczysty. O co może chodzic? Jest normalny, bezzapachowy nic mnie nie boli ani nie swędzi a on sie po prostu nie zmienia. Nikłe też są ilości.
Buziam.
mama a mi maslanke naturalna, możecie wpaść do nas i podrzucisz))))))))))))))))))))))

Witajcie, no już dziś relaxxx wkońcu....jeszcze znajoma przychodzi zeby zrobić jej żele.. ale to juz przyjemność i pogaduchy przy okazji. Ja dziś się starsznie źle czuje niedość ze mam katar to ból głowy chyba zatoki... . Dzis jak juz wspomniałam 12dc a na pasku wskazuje mi owulkę za tydz około ale dziś nie wiem co sie stało,... bolał mnie brzuch<w nocy i 2 godz temu> jak ja okres... i juz sama nie wiem po czym. Piszą niektóre z Was ze jak sie zaskoczy to takie są odczucia, ale nakręcać się nie bede choć fajnie by bylo. Również piszecie o śluzie, ja sprawdzałam szyjkę to taka troszku twrada troszku nie i śluz przy niej też białawy... wiec pewnie nici..szkoda.... W sklepie widziałam moją koleżankę prawie wszytskie znajome mają już małe niunia az mi smutno ze ja jeszcze nie mam....:-( ale tak myślę, że wkońcu i mi się poszczęści. Ogólnie mam doła starsznego, dobrze ze już week odpocznę bo padam. Mama jak mnie zobaczyła to lekko zszokowana była, ze sińce pod oczami itp. Oj chyba to letnie przesilenie i dół. Dziś winko do kolacji i odprężenie a Wy co planujecie na wieczór... a i ja chętnie też poproszę o przepis na ten gulasz... ja dzis schabik bede robić dla męża zeby miał co do pracy zabrac jutro.

Mononoke, a powiem Ci, że mój teść na pewno by się na taki prezent nie obraził i miałby ubaw :-D mój mąż podobno kupił już mu prezent, chyba jakąś wodę po goleniu (?).

Za dużo napisałyście, nie będę każdej odpisywać :-p

Powiem Wam tylko, że zrobili mnie dziś w szkole w konia...Pracować powinnam dziś do 12.35, a o 12.10 w trakcie lekcji dowiedziałam się, że moja sala od dnia dzisiejszego (!) będzie malowana i muszę wszystkie rzeczy z szaf powyjmować, ze ścian wszystko pościągać!!! Szybko z dziećmi zaczęliśmy to zbierać, ale wszystko to wrzuciłam do worków, bez żadnego układania, masakra. A gratów tyle w tych szafach, że szok, jakieś choinki, kupa książek, papierów i innych śmieci:no: I oczywiście siedziałam po godzinach. Jak ja nie lubię, jak się ze mnie robi debila :angry:

Teraz czekam na męża. Jutro mam ten egzamin o 10, ale jadę już o 8, żeby jeszcze trochę pojeździć przed samym egz. Nawet się nie denerwuję bardzo.

reklama
No to mu kup do tej wody po goleniu :D Woda moze spelniac role wabika - moze przyciagnac tesciowa zapachem a potem juz nie bedzie odwrotu :D Huehuehue :D

Ale mi sie nie chce pisac.......... masakra, mam jedno zdanie sklecone :D

Do góry