reklama
blondplatyna
Fanka BB :)
Kahaka ja pomimo, że z warszawy, to zdawałam w łomży - bardzo szybko i łatwo się tam zdaje, jeśli potrafisz jeździć (a wiem że Ty napewno potrafisz jeździć). A o Ciechanowie różne rzeczy słyszałam. Ale nie przejmuj się, ja pamiętam że jak robiłam górkę, to myślałam, że się posikam ze zdenerwowania, a później dałam tyle gazu, że cały ośrodek słyszał. Ale zdałam za pierwszym razem.
blondplatyna, też o Łomży słyszałam, że prosto zdać, ale ja bym chyba się nie odważyła tak na żywca tam jechać i zdawać, nie znając miasta...W Ciechanowie byłam parę razy, to jednak inaczej.
Idę pod prysznic i spać, bo trzeba rano wstać jutro. Trzymajcie kciuki, odezwę się jak wrócę!
Idę pod prysznic i spać, bo trzeba rano wstać jutro. Trzymajcie kciuki, odezwę się jak wrócę!
kacha10
Kahakadzis za b. nie mialam czasu zeby do Was wdepnac.bylam w pracy do 15.zanim przyszlam do domu to bylo po 16.zrobilam obiad, zjedlismy, a potem bzykanko.lezalam 2 godz. zeby speremke od razu nie zgubic, potem ogarnelam mieszkanie i dopiero jestem teraz. u mnie 17 dzien cyklu, test owulacyjny wyszedl ujemny, sluzu tez juz nie mam za b. nawet moj maz stwierdzil, ze dzis mu tam bylo sucho.dzis temp. mialam 36,5 wczoraj 36,6 a przedwczoraj 36,4 wiec sama juz nic nie wiem.co ma byc to bedzie.wydaje mi sie, ze owulka chyba juz byla.
Trzymam jutro za Ciebie kciuki!na pewno sobie poradzisz a jesli nie to sie nie przejmuj.trzeba miec szczescie i wtrafic w spoko instruktora.powodzenia!
Trzymam jutro za Ciebie kciuki!na pewno sobie poradzisz a jesli nie to sie nie przejmuj.trzeba miec szczescie i wtrafic w spoko instruktora.powodzenia!
Martusia85
Też idę spać-tzn najpierw jeszcze zgwałcę męża
dobranoc i powodzenia raz jeszcze dla kahaki :*
Mononoke dzięki !!
My się i tak bzykamy kiedy chcemy.... nie ma to że płodne tylko chcialam poznać swój organizm a raczej "ci...kę" hehe
kied są itp. staram sie o tym nie myśleć ale jak wyjdzie... chyba moj cykl zaczyna się regulować powoli!
Idę gwałcić męża i miłej nocki życzę!!
KAHAKA ----------> KOP FOR YOU!! NAPEWNO ZDASZ!
My się i tak bzykamy kiedy chcemy.... nie ma to że płodne tylko chcialam poznać swój organizm a raczej "ci...kę" hehe

Idę gwałcić męża i miłej nocki życzę!!
KAHAKA ----------> KOP FOR YOU!! NAPEWNO ZDASZ!
To tak na zakończenie dnia melduję sie jeszcze ja
Kahaka, no skoro nie chcesz zaszaleć z prezentem dla teścia
to zaszalej jutro na egzaminie i zdaj go babolku
Sobota to dobry dzień na wszelkie egzaminy więc napewno będzie dobrze. Trzymam &&&&& mocno.
Eeech dziewczyny molestują swoich mężczyzn a ja przy kompie, popracuję sobie jeszcze z godzinkę i spać. Na szczęście weekend wolny to odpsapnę i tego samego Wam życzę.
Dobrej, słodkiej nocki

Kahaka, no skoro nie chcesz zaszaleć z prezentem dla teścia

Eeech dziewczyny molestują swoich mężczyzn a ja przy kompie, popracuję sobie jeszcze z godzinkę i spać. Na szczęście weekend wolny to odpsapnę i tego samego Wam życzę.
Dobrej, słodkiej nocki

reklama
blondplatyna
Witam się z wami z rana!
Widzę, że dziś pierwsza się tu melduję.
Kahaka dawaj szybko znać po egzaminie.
Widzę, że dziś pierwsza się tu melduję.
Kahaka dawaj szybko znać po egzaminie.