reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wisienka no to widze, że ty rajdowiec jestes jak mandaty lapiesz:-D Nie, zartuje, mój Adrian też czesto przynosi mandaty do domu. Ja ostatni miałam w styczniu 2009r. własnie za przekroczenie predkosci. :)

reklama
Hejka Kobietki :)
Wpadłam , nałapałam fluidków od Blondplatynki :sorry: i działam , bo jeszcze mam podobno okres płodny. Objawów płodności nadal brak....

Wisienka , daj znać co ci ginek jutro powie, bo u mnie też coś podobnego się dzieje i boję się czy tam coś sie mi nie przyplątało. Też myslałm żeby zapisać się do ginka ale ciągle brak czasu na wszystko . Do końca tego tygodnia mam rehabilitację , od poniedziałku wracam do pracy. Trochę się przez ten czas rozleniwiłam:eek:

Martusia, Mama05 - ale Wam zazdroszczę tego rychłego testowania :) i trzymam &&&&&&&& za II kreseczki :shocked2:

Kahaka a ten twój prosiaczek to strasznie nieśmiały chłopulek, ale oswajaj go , oswajaj... No i zaczaruj tego wuefistę:rofl2:

Lilith, super że będziesz miała więcej męża w domu. Wykorzystaj to... ;) Wiem co to znaczy , mój też dużo pracuje. Teraz też siedzę sama z Młodym, a on w pracy...:-(

Miłego wieczorku dla Wszystkich :-)

Nikita witaj. Ja tez sama Pol na boksie a Maciek taekwondo. Przynajmniej nikt do mnie nic nie mówi...nic ode mnie nie chce... nie jest głodny etceteraetceteraetcetera. Dam na pewno znać. Mnie strasznie dzis ciągnie brzuch na dole. Ty masz tak z tempka i szyjka i sluzem??A boli cie brzuch??

Wisienka ahaa :) ja pracuję w banku przy papierach. Ale mysle zeby rok popracowac i od nastepnego isc na studia (polonistyka lub socjologia) bo na ten rok studiowy juz sie nie zalapalam :)

Wisienka, nie wiem jak mam z tempką, bo nigdy nie mierzyłam /brakuje mi konsekwencji/. Szyjki też nie umiem sobie odpowiednio wybadać...:sorry: Kurczaczek, taka jakaś niewyedukowana jestem pod tym względem. Teoria owszem ale praktyka mi nie wychodzi :eek: Ale też mam jakiś taki białawy śluz, ale nie dużo no i troszkę mnie ten brzuch pobolewa... No nie jest napewno nic dobrego.

reklama
Do góry