reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

tak... ale niestety po mojej przygodzie ze skradzioną walizką, w której były wszystkie najlepsze ciuchy i bielizna, zostałam z niczym... tzn nie mam żadnej fajnej bielizny.... nie dorobiłam się nowej bo teraz krucho z kasą... Więc będę nęcić brakiem bielizny hehe ;)

reklama
Brak też jest dobry. Zresztą kusić można na wiele sposobów, o czym my babeczki wiemy ;]
Szkoda, że nie mamy takiego działania na facetów, gdy chodzi o inne sprawy.. w każdym razie ja nie mam na pewno.. czasem to wieczność mogę czekać..

U nas nadal absta.. mam nadzieję, że dziś ostatni dzień, bo wiadomo, jak nie można chce się bardziej ;]

"Pewna para starająca się o dziecko, jako miłośnicy nowinek technologicznych, do sprawdzania dni płodnych i bezpłodnych używała specjalnej aplikacji w ich iPhone... Niestety bez rezultatu. Dopiero, gdy pewnego dnia ich iPhone się zgubił i nie mogli sprawdzić "czy dzisiaj można" udało im się zajść w upragnioną ciążę... - historię przedstawiło CNN

Czyli nowoczesne gadżety najbardziej przydają się przy powiększaniu rodziny, gdy... ich nie ma :)" Cytat z *-spam-*

Mysmy taki wrzesien mieli co tydzien weselicho, alez się wybawiłam. U mnie druga krecha pojawiła sie blada, ledwie widoczna na 6 dni przed owu. Wiem bo policzyłam testy. A jak miałam ten pęcherzyk 23mm to były juz obie takiego samego koloru. Ale te kreski faktycznie nie wychodzą od razu ale po kilku minutach.

Hej!
Dziewczynki głowy do góry! Każdej z was się uda. Mniej stresu i sprawdzania własnego organizmu, bo wtedy to naprawdę nie wychodzi. Śle wiruski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
blondplatyna dzięki za wiruski już łapie:-)
Wisieńka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za powodzenie w banku. Nam się nie udało dostać kredytu:-( odczekamy trochę i spróbujemy jeszcze raz

Do góry