reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lilith mam nadzieje, ze wszystko Wam sie szybko ulozy i znajdziecie super lokum.
Kahaka skoro pojawil sie u Ciebie w klasie taki problem radzilabym Ci kupic sobie taki szampon w aptece, nie pamietam jak sie nazywa, ale on spoko pachnie i wyglada,jak sie nim umyje glowe to niszczy pasozyty a jak sie ich nie ma to dziala zapobiegawczo, nawet mozna miec ochrone na 3 tyg.ja wlasnie boje sie takich miejsc, gdzie jest duzo malych dzieci, bo tam tego jest najwiecej.my mielismy wczoraj wywiadowki, wiec tez sie troche nasiedzialam.
Kamia fajnie, ze dzidzi sie prawidlowo rozwija.

reklama
LILITH no nie testowałam....jakoś się trzymam, ale piersi mnie bolą znaczy sutki starasznie choć i wcześniej na okres tak mnie bolały ale sie tez zbytnio nie powiększyły. Dzis lekko mnie bolał brzuch jak niby na @ ale przeszlo. no az ciekawa jestem strasznie wiem...ze za wczesnie a tym bardziej jak mam tescior 25 czułości echhhh

KAMIA ----> życzę zdrówka i cieszę sie z Twojego szczęścia, aż zazdroszczę tego widoku... echhh... rozklejam sę....

A tak własnie wrócilam z zajęć fitness, wymęczyłam babki.... i sama padam. Jestem po prysznicu pachnąca... ale sama mąż do pracy poszedł...i bede śledzić co u WAS. Teraz ogladam M jak milość i pojde se odgrzać zapiekankę makaronową plus sosik czosnkowy... ale rano bedzie odór... oby tylko mnie nie wzdymało.... jak oststanio boniu jak ja bym chciała już zafasolkowac jak reszta ..... BLONDPLATYNA TEŻ ŁĄPIĘ TE WISRUSKI TWOJE I JAK SIĘ CZUJESZ???

Kurcze, ale tu pusto... właśnie se zmierzyłam temp wiem ze wieczorna ale hmm... 37,05 wiec nie wiem czy to juz spadek na okres... szkoda.... :-( zmierzę jutro rano i zobaczę mam nadzieje ze w granicach 37 bo to był by chyba dobry znak prawda..??

Ja już lecę spać dziewczyny...
Jakbym mogła to bym się jutro trzymała z daleka od moich dzieci, ale niestety maluchami się nie da :baffled: ych........
LILITH, powiem Ci, że już całkiem zgłupiałam z tym moim cyklem...Z pomocą koleżanki, dokonałam jakiejś tam analizy, ale nie wiem czy gdzieś błędu nie zrobiłyśmy.... Ciekawe jaką niespodziankę szykuje mój termometr jutro ;-)
DOBRANOC

Zuzu, jak nie mierzysz temp. systematycznie to to CI nic nie da, bo to nie prawda, że w ciąży ma się 37 stopni a po prostu troszkę wyższą niż nasza normalna.. wystarczy by się utrzymywała jak po skoku o 0,2 :) Trzymam mocno za Ciebie.

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :) Zobaczymy czy jutro się już dowiemy co z 1 częścią taxów.

Martusia, dokładnie, lepsze to niż nic, więc nie ma się co załamywać.

Kahaka, widziałam już. Myślałam, że ekspert Ci napisał co uważa :D Zobaczymy jak jutro, ale myślę, że będzie na poziomie tej z dziś :)

Dobrej nocy :*

wita z ranka Kamia z ciemnogrodu co neta w domu nie ma;-)
martusia
na starnka luz luz luz i jeszcze raz luz:-) my jak zmajstrowaliśmy mała małego to mieliśmy tego dnia takie humor w czasie, że nawet gra wstępna nas śmieszyła, ja nie myślałam czy się uda, a po poszłam się odrazu myć bez żadnego leżenia z nogami za głową:-) jedyne co mogło mieć znaczenie to to, że przytulanka były po prawie tyg(nie zamierzonej) przerwie:-) a ode mnie fluidki dla Ciebie i zuzu też ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)a apropo pracy to nawet jak od stycznia to fajnie, żeby była:-) potem jakiś zasiłek macierzyński albo coś :-)
monooke swoje serducho zobaczyć też nie lada przeżycie:-) a ze strankami trochę szkoda ale pomyśl jaki będzie fajny ten następny cykl;-)....
kahaka współczuje przygody w szkole. # maj się i nie daj się;-)
dziękuje wam wszystkim za miłe słowa:-) następna wizyta za 3 tyg i wtedy mam jakieś usg przesiewowe, lekarz powiedział, że jak ono wyjdzie ok to wtedy ryzyko choroby wrodzonej jest prawie, ze żadne:-)

Ostatnia edycja:
LILITH Dzięki za info teraz już wiem gehe a mierze z ciekawości bo test za wczesnie więc wolę to. Teraz zbieram się do pracy później zakupy i porządki i na basen męczyć babki (ale one to uwielbiają) gehe :-) pozdrawiam i łapie te Fluidki całymi garściami :-) Cmok dla was :-)

reklama
Kamia, mialysmy obiecane zdjecia z podrozy :D Na co czekasz? wstawiaj je tu i to szybciutko!

Czuje sie lepiej, juz mnie tak nie boli caly czas i tylko czasami no i duzo mniej, ale ze starankami i tak chyba poczekamy bo jak nie urok to sra.... :> no i przypetalo mi sie jakies przeziebienie znowu... kicham, psikam, kaszle, chrypie i nie moge sie tego pozbyc (a tak ladnie pilam caly miesiac witamine C i multiwitamine w wapnie zeby byc zdrowym.... pfffff... zla jestem.

Do góry