reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dzień dobry!
kacha Ja mam dla męża witaminki wellman conception-od koleżanki z UK więc nie wiem czy u nas też są.... ale zaraz Ci czegoś poszukam w internetowej aptece ;)

Znalazłam m.in. takie: Promen [39zł], ma dużo pozytywnych opinii... http://www.promen.pl/

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki,
ja wlasnie wrocilam ze szkoly ale jade dzisiaj do miasta wiec mam malo czasu :/

Zuzu blagam Cie nie nakrecaj sie, Lilith ma racje - jesli jestes w ciazy to fasolka nigdzie nie ucieknie, a poza tym takimi nerwami mozesz jej jedynie zaszkodzic!

Kamia zostal mi niecaly rok.... dzieki Bogu ...

Poziomki podziel sie fasolkami! a raczej poziomkami :D Cos czuje, ze to beda dwa silne chlopaki :>

katty jak sie ciesz, ze wrocilas :)

kahaka kochana:*

napisze wieczorkiem :p

Kobietki nie wiecie jakie dokladnie witaminki sa dobre na poprawe nasienia, takie, ktore mozna kupic w aptece bez recepty?

kacha,
mój M bierze Androvit, Wit. C + cynk, kwas foliowy (bez recepty), a lekarz dodatkowo mu przepisał Aspargin oraz antybiotyki (2x kuracja po 10 dni) - bo ma bakterię, która przyczyniła się do obniżenia parametrów nasionek. Wiem, że dobrze działa także podawanie w zestawie cynku i seleny oraz maca.
A jakie Twój M ma obniżone parametry (jeśli wolno zapytać)?

Monia moj M jeszcze sie nia badal.a ze juz 11 miesiecy sie staramy to zaczynam sie chwytac juz wszystkiego.dzieki za info.bylam w aptece i kupilam salfazin- preparat cynkowy z witaminami A ,C,E, B6. tez dobre opinie na jego temat wyczytalam.te preparaty sa skladem niemalze identyczne.
Martusia a jak tam Twoje zatrucie?dzieki za pomoc.
Kobietki dostalam dzis okres, wiec rozpoczynam nowy cykl.wykresik wyszedl ladny, z hormonami raczej u mnie ok.,tak jak Lilith pisala 2 dni przed @temp. spadla.owulke tez dobrze dziewczyny mi wyznaczylyscie, testy owulacyjne tez ja potwierdzily, moj organizm tez mi dalam sygnaly, bylo bzykanko i nic z tego nie wyszlo.taki idealny i cykl plan poszedl na straty.nic trzeba sie podniesc i zaczac nowy.

Jeszcze wczoraj mi było niedobrze-ale dziś już ok....

U mnie testy na owu nadal jedna krecha... jajnik mnie kłuł parę dni temu-więc może jednak owulka była? ;/ a starań nie było-bo oboje mieliśmy ta grypę żołądkową i zero chęci na sex ;/

reklama
Do góry