reklama
Martusia85
Fanka BB :)
14 dc.... Może znów jakieś przesunięcie będzie.... po prostu bolał jajnik i się przestraszyłam że to już, a my umieramy 
Witajcie, dzięki że mnie studzicie jednak dziś zrobiłam przed chwilką testa, kupiłam w promocji nordtest w aptece i wyszła jedna kreska nawet cieńkiej drugiej nie było wiec na bank pewnie nie jestem 31dc a brzuch i jajniki czuje mam śluz biały itp. cycyki większe tyż, ale wiem ze to pewnie na @ i już. Wiec dzis już luzuje i na przyszłość też bedzie co bedzie... postaram się zagladać do WAS kochane ale się nie obraźcie jak pare dni mnie nie będzie..... muszę od tego wszystkiego odpocząć cmoki dla was i życzę udanych bobotestów!!!!!!!!!
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć Dziewczyny
Moje samopoczucie nadal mdłe:/
Kamia maże żeby przynajmniej jeden chłopak tam siedział ale co będzie to będzie,mam nadzieje że 14 grudnia się dowiem w końcu to będzie już 20 tydzień.A jak Ty się czujesz???
Zuzu Kacha szkoda że nie tym razem ale mocno trzymam kciuki za następny cykl:**
Martusia owu na pewno przed Tobą&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lilith buuziole dla córeczki
Moje samopoczucie nadal mdłe:/
Kamia maże żeby przynajmniej jeden chłopak tam siedział ale co będzie to będzie,mam nadzieje że 14 grudnia się dowiem w końcu to będzie już 20 tydzień.A jak Ty się czujesz???
Zuzu Kacha szkoda że nie tym razem ale mocno trzymam kciuki za następny cykl:**
Martusia owu na pewno przed Tobą&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lilith buuziole dla córeczki
Dziewczyny, muszę się pochwalić, że zostałam dziś ciocią Julki 
Moja kuzynka urodziła. To już jej drugie, jest w moim wieku, pierwszy synek Franuś to mój chrześniak. Bardzo się ciesze i zazdroszczę jej oczywiście troszkę ;-)
U mnie temperatura niby dalej w górze, ale test wyszedł negatywny, więc się nie łudzę. Przygotowuję się do badań.
Kupiłam dziś sobie kozaki na zimę. Aha, zaraz wraca mój mąż :-) to mnie pocieszy po tym negat teście. Pomidorową mu gotuję

Moja kuzynka urodziła. To już jej drugie, jest w moim wieku, pierwszy synek Franuś to mój chrześniak. Bardzo się ciesze i zazdroszczę jej oczywiście troszkę ;-)
U mnie temperatura niby dalej w górze, ale test wyszedł negatywny, więc się nie łudzę. Przygotowuję się do badań.
Kupiłam dziś sobie kozaki na zimę. Aha, zaraz wraca mój mąż :-) to mnie pocieszy po tym negat teście. Pomidorową mu gotuję

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kachaka WIELKIE GRATULACJE dla szczęśliwej mamusi
D
I tak naprawde test może nie wyjść przed terminem @
A tak a propo porodów to jestem przerażona perspektywą podwójnego porodu!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mam nadzieje że cc nie będzie potrzebne.
I tak naprawde test może nie wyjść przed terminem @
A tak a propo porodów to jestem przerażona perspektywą podwójnego porodu!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mam nadzieje że cc nie będzie potrzebne.
reklama
Martusia85
Fanka BB :)
kahaka
Gratulacje!
Zazdroszczę Ci, że masz tak blisko dzieci-ja nie mam ani u rodziny ani u znajomych
p.s. jak wstawiasz te fajne emotikonki?
Gratulacje!
Zazdroszczę Ci, że masz tak blisko dzieci-ja nie mam ani u rodziny ani u znajomych
p.s. jak wstawiasz te fajne emotikonki?