reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie, dzięki że mnie studzicie jednak dziś zrobiłam przed chwilką testa, kupiłam w promocji nordtest w aptece i wyszła jedna kreska nawet cieńkiej drugiej nie było wiec na bank pewnie nie jestem 31dc a brzuch i jajniki czuje mam śluz biały itp. cycyki większe tyż, ale wiem ze to pewnie na @ i już. Wiec dzis już luzuje i na przyszłość też bedzie co bedzie... postaram się zagladać do WAS kochane ale się nie obraźcie jak pare dni mnie nie będzie..... muszę od tego wszystkiego odpocząć cmoki dla was i życzę udanych bobotestów!!!!!!!!!

Cześć Dziewczyny:D
Moje samopoczucie nadal mdłe:/
Kamia maże żeby przynajmniej jeden chłopak tam siedział ale co będzie to będzie,mam nadzieje że 14 grudnia się dowiem w końcu to będzie już 20 tydzień.A jak Ty się czujesz???
Zuzu Kacha szkoda że nie tym razem ale mocno trzymam kciuki za następny cykl:**
Martusia owu na pewno przed Tobą&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lilith buuziole dla córeczki

Dziewczyny, muszę się pochwalić, że zostałam dziś ciocią Julki

Moja kuzynka urodziła. To już jej drugie, jest w moim wieku, pierwszy synek Franuś to mój chrześniak. Bardzo się ciesze i zazdroszczę jej oczywiście troszkę ;-)

U mnie temperatura niby dalej w górze, ale test wyszedł negatywny, więc się nie łudzę. Przygotowuję się do badań.

Kupiłam dziś sobie kozaki na zimę. Aha, zaraz wraca mój mąż :-) to mnie pocieszy po tym negat teście. Pomidorową mu gotuję :-D

Kachaka WIELKIE GRATULACJE dla szczęśliwej mamusi:DD
I tak naprawde test może nie wyjść przed terminem @

A tak a propo porodów to jestem przerażona perspektywą podwójnego porodu!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mam nadzieje że cc nie będzie potrzebne.

reklama
Do góry