reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja się nie pospalam :-) ogladam moje filmy dziś wieczór filmowy na wspólnej końcówkę potem hotel a teraz będa szpilki gehe lubie te ostatnie :-) ja dziś nie powiem senna jestem i jakby nie te filmy to już bym dawno spala :-) no LILITH dawaj znac co z tym waszym m az ciekawa jestem :-)

margerita ja rowniez przylaczam sie do GRATULACJI :* nie zamartwiaj sie na zapas, tylko ciesz sie z kazdej chwili, bo za pare dni mdlosci i inne sensacje ;-)

lilith czekam z niecierpliwoscia na wiesci, mam nadzieje ze tym razem Ci sie poszczesci, zaslugujesz na najwspanialsze mieszlanko w Liverpoorze :*

ikasia ciesze sie, ze do nas dolaczylas :*

ale usmialam sie z wierszykow, niezle, hmmm... dlaczego mialam sprosne skojarzonka ;-P

zaczekam jeszcze troche na lilith, wracaj szybko, zanim nie zasne z laptopem w lozku

martusja, ja to po 22 z pracy wrocilam, ale widze, ze ty ostatnio na bezsennosc cierpisz, lepiej zgwalc mezucha, moj dopiero rano wroci, ale jak wroci... gwalt to malo powiedziane :p

Dzień dobry!
Tak Was czytam i niezłe zbereźnice z was :-)

LILITH
, czekamy na wieści!
Wisienka, dawaj znać po teście!!!! Trzymam kciuki dalej!

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
ja już chcę mieć swojego nata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mi brakuje tych "rozmów" z wami:-( ale juz niedługo:-)
martusia
i wytłumacz mi teraz skąd się wzięły te mity, że kobiety po ślubie są niechętne na przytulanki i wymawiają się bólem głowy?;-) a jak tam u Ciebie na studiach?
nikita kahaka agusia życzę aby @ szybko minęły i jeszcze szybciej żeby były płodne:-)
wisienka jak tam testy?:-) trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lilith opowiadaj jak mieszkanko?? będzie przeprowadzka:-)?
margerita po piewrsze witam na forum a po drugi gratuluje, że odrazu mogłaś wejść do nas z taką dobrą nowiną:-) a was pozstałe dziewczyny nie chcę "martwić" ale nie wiem czy też macie takie wrażenie, że tu u nas długo długo nikt nie zachodzi a potem sypią się mamuśki jedna za drugą;-) tak np było z majówkami;-) więcf teraz jak margerita zaczęła to myśl, że po tych @ i płodnych znów posypią się lawinowo kolejne mamusie:-)

reklama
Wisienka oststnio mialam problemy z pecherzem ale teraz jest wszystko ok nic mnie nie boli, wogole to dzis bol brzucha ustał i czuje sie jak nowo narodzona ale wczoraj do wieczora to byla masakra nawrt zoladek zaczeł mnie bolec i tyle.

Miałam napisac cos o sobie staramy sie o nasze pierwsze dziecko dzis 20dc a cykle mam dosyc krotkie bo 26dniowe.Probowalismy w tym miesiacu kilka razy tylko bo moj maz nie był do konca przekonany czy juz chce dziecko ale uległ.A próbujemy juz 3cykl.

Do góry