reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wisienka oststnio mialam problemy z pecherzem ale teraz jest wszystko ok nic mnie nie boli, wogole to dzis bol brzucha ustał i czuje sie jak nowo narodzona ale wczoraj do wieczora to byla masakra nawrt zoladek zaczeł mnie bolec i tyle.

Miałam napisac cos o sobie staramy sie o nasze pierwsze dziecko dzis 20dc a cykle mam dosyc krotkie bo 26dniowe.Probowalismy w tym miesiacu kilka razy tylko bo moj maz nie był do konca przekonany czy juz chce dziecko ale uległ.A próbujemy juz 3cykl.
to uważaj uważaj bo u nas udało sie w 4:-) a uczysz się czy pracujesz?:-)

reklama
Mam swoja firme ktora w krotce zamykam bo jest totalna lipa i bede szukala pracy nawet mam cos nagranego,moj m tez pracuje.Chciałabym zeby sie udalo jak teraz sie nie uda to chyba kupie nastepnym razem testy owu, Przytulanka były w 10 i 13dc juz sama nie wiem kiedy mam te owulke przy tak krotkich cyklach,w nastepnym tyg mam wizyte kontrolna u ginki.Staranka były tylko 2 razy bo m wyjezdza czesto do pracy i taki lipa

Kamia moja kochana ciezarowko co tam u Ciebie? kiedy przeprowadka do nowego domku? pokoik dla dzidziusia gotowy?:D hehe daj mi trosze fluidkow ciazowych:>:> proszeee;-( jak tam dzidzius? bardzo dokucza?:>

Kamia dziekuje za przywitanie:-) też mam nadzieje ,że jak ja zaczełam ciążowo to wszystkie staraczki niebawem zobaczą dwie kreseczki:rofl2: Ja tutaj codziennie sciskam kciukasy i za Was i za siebie heh.

karolciak... narazie się nie wybieram .. zrobiłam bete przed okresem więc po cichutku się cieszę,że się udało ale różnie to może być w niedziele mam dostać @ jeśli nie dostane pojde za jakies 3 tygodnie nie wczesniej ......narazie czekam

kwiatuszekq fajną metodą obserwacji cyklu jest monitoring u ginia:-) wtedy masz 100% pewności, że celujesz w płodne:-)
karolciak kochana kope lat:-) czytałam twojego wcześniejszego posta, no oby oby ta zapominajka była powodem ciąży;-)a jak się czujesz? dziś przeprowadzamy się do nowego domku, ale remont jeszcze tam trwa więc na ostateczny efekt jeszcze poczekamy:-) pokoik dzidziusia ma już zaplanowany styl, są kupione mebelki, wybrana farba na ścianę i kupione łóżeczko:-) i najśmieszniejsze jest to, że robotnicy na 3 pokoje niewiadomo dlaczego zaczęli kłaść gładzie właśnie od pokoiku malucha wiec on najwcześniej będzie gotowy:-) a dzidzius trochę łobuzuje i mamie daje w kość mdłościami, a jutro mam weselicho:szok:a to dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
margerita no właśnie kiedy się wybierasz do lekarza? masz już jakiegoś wybranego??

reklama
Do góry