reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dziewczyny kochane... nikomu jeszcze nie wspominałam, nawet mojemu kochanemu.... Brodawki mnie bolą od jakiegoś tygodnia, mam mdłości od 3 dni, dzisiaj zwymiotowałam jak poczułam zapach surowego mięsa, temperatura mi skoczyła, jestem w środku cyklu, a brzuch mi się zrobił monstrualnie wielki jakbym miała dostać @ i czuję jakieś pobolewania w dole brzucha. Do tego chodzę wściekła bez powodu, drobnostka potrafi mnie wyprowadzić z równowagi, no i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka, a w nocy wyżeram z lodówki. Dzisiejszej nocy nie chciało mi się robić kanapek (bo to najciszej)- zjadłam posiłek W przygotowany dla niego do pracy zagryzając dwiema podwawelskimi i popiłam mlekiem..... To nie jest u mnie normalne. Dwa tygodnie temu poszliśmy na całość w przytulankach. Kochane, aż nie chce mi się wierzyć. Czy to TO??? Nie wiem czy czekać na @ czy od razu lecieć po test, a może do gina?

Dokładnie, to jakoś czasowo nie pasuję no i z mdłościami.. je się ma zazwyczaj troszkę później, choć to też sprawa indywidualna :)

Hejka:happy:
Ale się nakręcacie kobietki...;-) no czytam wasze posty jak książkę sensacyjną - z wypiekami na twarzy ;) Spokojnie, ja tez jak sie nakręcę porządnie to mam wszystkie objawy ciązy, brakuje tylko skurczy porodowych. Lepiej posłuchajcie Lilith. Widzę że troche sprowadza Was na ziemię. Nie ma innej metody na stwierdzenie ciązy niz beta. Wojcikowa - lekarz na tym etapie nie jest w stanie potwierdzić ciązy, jedyne co może zrobić to wysle cie na betkę. Ale miło się czyta wasze emocje jakie temu wszystkiemu towrzyszą:-)
Hehhe, ja sie tak mądrzę bo do mnie @ przyszła 3 dni wczesniej to nawet nie miałam okazji sie ponakręcać:eek:
Wiesieńka - a co u ciebie?? Jak teścik?? Te twoje objawy - mocno wskazujące na... ale ciiii.. już nic nie mówię tylko mocno zaciskam &&&&&
Kamia, witaj Mamusko. Piekne mebelki wybrałaś. Fajnie się to u ciebie ułożyło. Nowy dom, i maleństwo które za chwilę ( no bo zobaczysz jak okres ciąży szybko zleci) w nim zamieszka... Miłej przeprowadzki:-p

NIkita, emocje co prawda wielkie ale sama po sobie wiem, jakie później jest rozczarowanie.. płacze i smutki, więc lepiej tego uniknąć.. co ma być to będzie, choć szczerze każdej życzę by to było właśnie to :)

Wisienka się niestety jeszcze nie odzywała :(

A co u Ciebie? mówisz @ już jest,więc niedługo znowu czas rozpocząć staranka ;p

Tak, Lilith, moja @ wzięła mnie w tym miesiącu z zaskoczenia :eek: Ale szczerze mówiąc nie spodziewałam się innego wyniku. Co prawda staranka były ale z moich obserwacji to śluzik był nieobecny więc tak myslałam że nic z tego nie bedzie. No mam nadzieję że ten miesiąc bedzie lepszy:happy:

reklama
Ujemny. Lilith masz racje. Tylko w takim razie co się ze mną dzieje??? Uroiłam sobie? A może jakieś rewolucje hormonalne?? Nikita heheh uśmiałam się- "brakuje tylko skurczy porodowych". Koniec z nakręcaniem się!

Do góry