reklama
kacha10
Fanka BB :)
Mama wspolczuje Ci problemow z cyklem. zycze Ci aby Twoje problemy sie rozwiazaly.
Anulka moze zrob bete jak kobietki mowia. bedziesz juz miala pewnosc.
Katty i co dorwalas w koncu meza?faceci nie zdaja sobie sprawy, ze nasza kom. nie bedzie czekac. ja juz tak ostatnio swojemu powiedzialam, ze jak nie ma sily albo czasu na sex to niech to wytlumaczy mojej komorce i niech powie zeby na niego poczekala.skasowal go moj tekst i wzial sie do roboty.ale niestety i tak to nic nie dalo.dzisaij mam 5 dc.wiec strania rusza niebawem.
Kahaka jak tam Twoje samopoczucie?mi juz za wesolo nie jest.brakuje mi 1,5 miesiaca, zeby miec rok strarania sie o dzidzi i to mnie najbardziej stresuje.
Anulka moze zrob bete jak kobietki mowia. bedziesz juz miala pewnosc.
Katty i co dorwalas w koncu meza?faceci nie zdaja sobie sprawy, ze nasza kom. nie bedzie czekac. ja juz tak ostatnio swojemu powiedzialam, ze jak nie ma sily albo czasu na sex to niech to wytlumaczy mojej komorce i niech powie zeby na niego poczekala.skasowal go moj tekst i wzial sie do roboty.ale niestety i tak to nic nie dalo.dzisaij mam 5 dc.wiec strania rusza niebawem.
Kahaka jak tam Twoje samopoczucie?mi juz za wesolo nie jest.brakuje mi 1,5 miesiaca, zeby miec rok strarania sie o dzidzi i to mnie najbardziej stresuje.
kacha, u mnie właśnie z początkiem listopada mija rok...I poronienie na koncie, to już w ogóle dołek :-( Mam przeczucie, że moje wyniki nie będą najlepsze, boję się, że to dopiero początek długiej drogi.... Rok temu, w połowie listopada zaszłam w ciążę.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cześć Kobietki
ZUZU

Mama szkoda że do gina dopiero we wtorek możesz mam nadzieje że to nic poważnego&&&&&&&&&&&&&&
Anulka jeżeli do wtorku nic się nie wyjaśni zrób bete,gin na pewno zaproponuje to samo
Kacha ,Kachaka dziewczyny uszy do góry!! Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 za dobre wyniki badań
Ikasia najwcześniej bete można po 10 dniach od stosunku
A ja jutro wkraczam w 2 trymestr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I moge trochę odetchnąć

ZUZU

Mama szkoda że do gina dopiero we wtorek możesz mam nadzieje że to nic poważnego&&&&&&&&&&&&&&
Anulka jeżeli do wtorku nic się nie wyjaśni zrób bete,gin na pewno zaproponuje to samo
Kacha ,Kachaka dziewczyny uszy do góry!! Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 za dobre wyniki badań
Ikasia najwcześniej bete można po 10 dniach od stosunku
A ja jutro wkraczam w 2 trymestr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I moge trochę odetchnąć
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kahaka a jakie badania zrobiłaś?
Anulka Mi ostatnio też test wyszedł negat i już załamka była a tu po tyg robię dziś i z takim nastawieniem że na nie a tu dziś nagle patrzę o o o coś się dzieje i wyszla blada jeszcze aż tak się nie ciesze zrobie beve we wt i będę wiedziec a co do objawów to jakoś po Owu powiększyły mi się lekko piersi Sutki bolały później przestały i bolał mnie brzuch jak na @ szczególnie wieczorami i kluje czasami jajnik i tak w pochwie a temp wieczorem miałam 37.4 rano ponad 37.1do 2 lub 3 i czasami bylam rozdrażniona i nic mi się nie chciało także jeszcze u mnie mocno nie pewnie choć jest 2krechy ale poczekam na bete bo boję się że czar prysnie ale poki mam to wysyłam Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
reklama
Wsiadam do auta i pytam to co jedziemy tatusiu teraz do rodzicow czy sklep ? on costam gada i nagle uśmiech na buzi jak to tatusiu, robiłas test ? ją no że tak a on się uśmiechnął i jechaliśmy dalej i zaczął liczyc kiedy. On chcial by się cieszyć ale mówi że to nic pewnego a ją mu mówię że nieważne czy 2ga jasna czy ciemną ale już powoli do niego dobiera :-) a rodzicom nic nie mówiliśmy chyba za wczesnie