reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Anulka, oglądnij sobie jakąś komedię :) Zawsze to 1,5 godziny z glowy :D
Margerita, no trzeba się przyzwyczaić do tych dolegliwości :)

Ja zdycham z powodu owulacyjnych bóli.. nie wiem skąd aż taki ból podbrzusza.. w dodatku wiecie co zauważyłam.. może to trochę głupie, ale zawsze jak żelu używam, to później mam mega ciasno ;/ tragiczny cykl, dobrze, że go uznaję za stracony :D

A mnie przestało kłuć w jajniku, za to brzuch pobolewa jak na @...No i ma prawo, bo mam dostać za 3 dni...Zobaczymy...Jak w niedzielę nie przyjdzie @ to w poniedziałek teścior...Chociaż w poprzedniej ciąży test w teminie @ był negatywny a dopiero tydzień po terminie pokazały się dwie krechy...Echhh więc jeszcze trochę czekania...
margerita126 ja też zasypiam, przez ten wiatr się nie wyspałam, mieszkam na 9 piętrze i strasznie słychać jak wieeeeje:-)
Miłej pracy kobitki!

LILITH dlaczego uwazasz cykl za stracony? hmm? Ty mi sie tutaj nie poddawaj tak lekko :-p ja w tym cyklu zaszłam zaraz po okresie jeszcze przed płodnymi nie mam pojęcia jakim cudem ... ogólnie to ja sie mało znam na planowaniu bo zawsze było.. chce i mam ,no oprócz tej ciązy bo męża było zbyt mało.Ale jak widać w końcu coś z tego wyszło :rofl2: Zaczyna mnie juz mdlić i w ogóle czuje sie do d.... ale tak się ciesze,że szok heh .Buziam Was .

Ja mam teraz za duzo stresu.. a w takiej sytuacji to wiadomo, że się nie uda a i bałabym się, że jakby się cudem jakimś udalo, to mogłoby się to źle skończyć.. co prawda tulimy się w dniu płodne, bo ja wtedy mam największa ochotkę i tak żal się powstrzymywać ale w cuda nie wierzę :D Zresztą nie chcę nawet sobie staraniami głowy zaprzątać :)
Na pewno mi się uda, jak się przeprowadzimy na spokojne i normalne miejsce, wtedy będę was ciągle zamęczać :D

Zdarzają, owszem ale u mnie taki cud obecnie nie jest wskazany, niech poczeka jeszcze do następnego cyklu :D
A że wy wiele zniesiecie to wiem ;p

reklama
Do góry