reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

znów mam bardzo bolesny okres-kiedyś też tak miałam, ale potem brałam tabletki anty i było lepiej :/
i sama już nie wiem kiedy mam owulkę... Ale od tego cyklu zabieram się za mierzenie temperatury ;)

Ja miałam na dziś ambitne sprzątające plany-ale nadeszła @ więc mam wszystko gdzieś i będę dziś cały dzień leniuchować ;)

reklama
Ja to się bzykałam codziennie lub co 2gi i to przez cały cykl nawet jak juz bylam w ciązy a nie wiedzialam też, hehe i nie patrzylam temp tylko juz jak sie zbliżało do @. Wiec luzu i działać, ja tez nie wiedziałam kiedy mam owu bo mialam po odstawieniu tabletek 42dc 36dc i sie zaczynał skracać i juz nie mam @ wiec trzymam kciuki i bedzie dobrze zobaczysz!!!

A ja nie mogę odejść hehe od kompa, juz coś zjadlam ale dalej mi kiepsko w głowie się kręci. Ja to różnie czytałam o sexie ze codzien i co 2 gi ale przewaznie u nas bylo codziennie... Wiec ja uważam ze nie ma reguły wtedy kiedy chcica jest.. Hehe

witam wszystkie!
Lilith , kahaka czy mozna miec owulke mimo ze ma sie b. malo sluzu?przez ostatnie miesiace jak zblizala mi sie owulka to mialam mokro w majtkach a w tym cyklu tak nie jest.mierze temp. od 6 dc i dzis jest 18dc.napisze wam moje temp.i moze wy cos stwierdzicie.
1.11-2.11 36,7
3.11 36.6
4.11 36,4
5.11 36.5
6.11-7.11 36,4
8.11 36,5
9.11-11.11 36,4
12.11 36,6
13.11 36,7
w tamtym cyklu owulke mialam 21 dnia cyklu, najnizsza temp. byla 36,3 i potem byl wzrost do 36,6.jajniki pobolewaja mnie przed owulka i w trakcie.abol zaczal mi sie 16 dc wieczorem.i dalej mnie boli.z reguly po owulce mnie jajniki juz nie bola.wiec temp. troszke odchodzi od moich odczuc.test owulacyjny robilam dopiero wczoraj popoludniu i na pewno wyszedl pozytywny.z m kochalam sie tylko 8 dc i wczoraj czyli 17dc.tak czekalam na ta owulke, ze chyba ja przegapilam.czy jest jeszcze jakas szansa?gwalcic jeszcze meza?

Witam się słonecznie , mimo szaro-burej pogody za oknem:happy2:
Boli mnie dziś od rana głowa i ani kawa, ani tabletka nie pomogły :(
Martusia, kochana, a tak liczyłam na ciebie, że będzie bąbelek u ciebie:sorry2: No nic poczekamy na swoja kolej razem:tak:
U mnie juz po owu, przytulanka były intensywne. A od dwóch dni bolą mnie piersi, troche co i rusz pobolewa mnie brzuszek taj jak na @. Może się udało .... albo jestem mistrzynią w nakręcaniu się na objawy ciążowe:baffled: Nie ma wyjścia , trzeba czekać na termin @ /oby nie przyszła/.
kacha10, z tempkami to ci nie pomoge , bo nigdy sobie nie mierzyłam, ale odnośnie śluzu płodnego to pamiętam że gdzieś czytałam że niekoniecznie musi on zalewać, czasem zbiera się u ujścia szyjki i to też wystarczy do zapłodnienia. Wiadomo im go więcej tym lepiej. Ja też ostatnio mam problemy z obserwacją. Jak się nie starałam o dzidzię to miałam go mnóstwo a teraz jakaś posucha....

kacha10 slonko, owu chyba mialas 11.11, ale zobaczymy jutro :)

kahaka polej mi glowe zimna woda, bo zaczynam sie nakrecac, w najgorszym wypadku jak do wtorku @ nie przyjdzie ide na betke, bo w srode wyjezdzam z prof. a nie chce sie przemeczac, no i bede musiala drinka odmowic :-p

dzieki dziewczyny za pomoc.w tym cyklu bylo b. malo sexu- 8 dc kiedy byly dni nieplodne, wczoraj i dzisiaj.troche przegapilam ta owulke, za b. wypatrywalam ten sluz, w dodatku wstrzymywalam sie z sexem zeby armia byla lepsza i myslalam ze owulka bedzie tak pozno jak ostatnio czyli 21 dc.no to chyba musze spisac ten cykl na straty. a tak czekalam na ta owulke i dalam ciala.porazka

reklama
a co ja mam powiedziec o intensywnisci bzykanka ;-) a dzieki kahace przestaje uwazac ten cykl za stracony :-) jezeli by sie udalo.... to jak slepej kurze ziarno, bo skazalam ten cykl na stracenie :-p

Załączniki

• wykres.jpg
    wykres.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 36
Do góry