reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziękuję, zrobię test za jakiś czas i próbę ciążową, dzwoniłam do mamy i się pochwaliłam - nie wytrzymałam. Zaskoczona, ale szczęśliwa - tacie powiemy w BN :) Boję się trochę, bo to wczesna ciąża i jak to mówią "dzisiaj jest, jutro może nie być"
:(, a teściom chyba nie prędko powiemy. Mężulek jest ucieszony, już się zastanawia czy to chłopiec czy dziewczynka. Mogę napisać swoje objawy, które miałam i niektóre bagatelizowałam.
- senność,
- zmęczenie,
- powiększone piersi i czułe na dotyk,
- częstsze oddawanie moczu (nawet w nocy),
- czkawka,
- więcej zaczęłam jeść, właściwie to się objadałam.. ( jadłam a zaraz głodna byłam)
- 24 godzinna chęć na słodkie,
- i tydzień przed spodziewaną @, zaczęły kłuć mnie jajniki ( tj już wspominałam - myślałam, że to przesunięta owu, a jednak dziś ujrzałam dwie b. widoczne kreseczki)
- i od jakiegoś czasu ćmienie i kłucie lewego jajnika, myślałam, że może to organizm płata mi figle.

Dziewczyny zdarzyło mi się wypić piwo i drinka w pod koniec pażdzierniku i na początku listopada i jednego drina dzień przed kłuciem jajników - mam nadzieję że to nie zaszkodzi maleństwu.
Czy dobrze liczę, że łapię się do lipcówek? ;)

Przy dobrych wiatrach w piątek będę miała wiytę u gina, u nas matula ma mnie zapisać, bo w stolicy to długie kolejki są.
Dzięki jeszcze raz Kochane! ;)
Mam nadzieję, że nie pogonicie mnie z tego wątku i że będę mogła się tutaj udzielać ;)
ależ się rozpisałam, miłego dnia ;)

reklama
Dominika, GRATULACJE!!! :-D:-D:-D cudownie, może znowu posypią się fasolki...Która teraz testuje??
Katty Kochana moja, trzymam kciuki, odezwij się wieczorem!
kacha10, co u Ciebie?
Nikita, gdzie się podziewasz?
Martusia, jak Ci idą pomiary?? Zapisuj wszystko na wykresie, nawet jak nic nie widzisz, nie czujesz, to znaczące informacje ;-)

Ja tez ostatnio mało się udzielałam, chyba trochę było mi przykro, że dziewczyny po kolei zachodzą w ciążę, a ja nic...

Oj Katty, babolku, wiesz, że nawet jak się trafi w owulację, to jest jakieś 25% szans tylko. Jeszcze 10 dni mi zostało do końca cyklu, a już siedzę jak na szpilkach :sorry2: Trzymam za Ciebie kciuki dziś. Ja zaraz wychodzę zagłosować, a potem jedziemy do teściów, bo mój mąż dalej jest tam zameldowany, więc tam idzie oddać głos.
LILITH, może i lepiej jak sobie teraz odpuścisz. Ciesz się nowym mieszkankiem, a na pewno za jakiś czas wszystko się ułoży.

Miłej niedzieli babeczki!

Dominiko jesli lipcowki zapraszam rowniz na Lipiec 2011:) to na kiedy obliczylas termin??
Wiadomo cos o Karolciak??juz chyba dwa tyg jak sie nei odzywa:( ciekawe a moze zafasolkowala i jest na zwolnieniu i nie ma jak napisac...oby

dzień dobry-Dominika wielkie gratki!
Mi termometr padł więc dziś bez pomiaru ;( zaraz zadzwonię do taty to może mi kupi baterię bo w mieście jest... Niedługo idę zagłosować a potem do teściów na obiad...

Dziękuję i przesyłam filudki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)
wg ostatniej miesiączki ( 20 paźdiernik) to wychodzi mi lipiec - sierpień, nie korzystam z kalkulatora, chociaż zaraz zerknę, wiem że chyba takowy jest na BB.
wg kalkulatora znalezionego na jednej ze stron, wychodzi mi 29 lipiec, wg jeszcze innego to 31 lipiec - pewnie jakoś tak oscylować będzie, na BB te wyskoczyło mi na 29 lipca, więc wskakuje na lipcówki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale tu dziś cisza...........

Która teraz w kolejce do testowania???

Ja bym chciała, żeby czas szybciej leciał, bo już myślę ciągle o tym, czy się udało :sorry2:

Do góry