reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mikołajowe Hoo, hoo , hoo :wink:
Mnie dziś jakoś rozpiera pozytywny nastrój, buzia mi się nie zamyka od uśmiechu:-)
Kahaka - kuruj się bidolku, echh i trochę zazdroszczę ci tego L4, też bym z chęcią rano wygrzała się w łózeczku zamiast zrywać się skoro świt, odśnieżać, skrobać szyby itd... brrrr......:baffled:
Agusia a ty to chyba dostaniesz tytuł Królwej Cierpliwości i Wytrzymałości:sorry2: Jak nie dla siebie to chociaż zrób ten test dla nas.... Miło będzie powitać kolejną ciężaróweczkę... A miałaś kiedyś tak duże opóźnienie w @ ??
Martusia - rozumiem, że ty już w szufladce masz zakupiony teścik /tak na wszelki wypadek.../

Lilith - a co u ciebie?? Już urządzona na dobre?? Jak ci się mieszka?? I co, tak naprawdę odpuściłaś ze starankami??
Kacha10 - dla ciebie też miłych staranek. Jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie cyklu to i może uda się razem pozytywnie zatestować.... Ja mam termin @ na 24 grudnia. Jak się uda, to wiecie już co mój mąż znajdzie pod choinką..... ;-) Mmmmm .... marzenia....
Biegnę, pędzę ratować mojego synka, bo się cały wymazał mikołajem z czekolady.:rofl2: Będę jak mi się uda ogarnąć to wszystko.

Lilith i Martusia rozbawiłyście mnie:-D. Chyba nie zrobię testu. Znowu będzie I krecha, znowu dołek i pytania rodziny narzeczonego no kiedy będzie wnuk lub wnuczka;-). Dzisiaj z Kahaką doszłyśmy do wniosku że u mnie jest śluz płodny, więc zobaczymy co dalej. Dla nie wtajemniczonych mierzę temperaturę i jak na razie zapisuję do zeszytu wszystko:-). Przytulanki są co 2 dni, narzeczony bardzo tego pilnuje;-). Wczoraj przed snem tak przez około 30 minut bardzo mocno bolał mnie lewy jajnik, myślałam że nie wytrzymam, ale przeszło i żadnych prochów nie brałam.
Nikita miałam takie opóźnienia ale to było jakieś 5 lat temu. Teraz w październiku miałam wywoływaną @ przez luteinę, więc nie wiem może mam taki długi cykl, a później się wyrówna.

Ostatnia edycja:
Nikita, cudownie, że masz taki dobry nastrój...:-D Zazdrościsz mi leżenia w łóżeczku...hmm, żebym to ja pospała chociaż - budze sie o 5-6 i dalej spać nie mogę...A wieczorem śnięta jestem o 21 już.
kacha, mam nadzieje, że na wizycie u gina usłyszysz dobre wieści i nastrój Ci się poprawi.

Aha, któraś mowiła, że gin radziła się kochać w dniu skoku temp...Mnie się zdaje, że to może być już za późno, owu, może być równie dobrze 1-2 dni przed skokiem albo i wcześniej nawet. Najlepsza metoda to chyba kochac się jak jest płodny śluz - ale wiadomo, nawet nie wiem jak się celuje to szansy jest max 40%

Martusia - to może kup, bo...śniegi przyjdą, drogi zasypią a ty w niepewności.....:happy:
Kahaka- a widzisz jak to jest, kiedy można pospać to człowek nie może... Ale to wszystko wróży dobrze na twoją fasolinkę:happy:
Agusia, no to może u ciebie ,rzeczywiście trochę się poprzestawiało po luteinie i właśnie masz owu.. rozumiem że działacie na maksa:tak:
Dla tych którym dziś smutno przesyłam :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
hej laseczki witajcie po kilkudniowej przerwie :) siedzialam u rodzicow i jakos nie bylo jak siedziec na necie ...
u mnie ok zero objawow poza gazami:/ale da sie przezyc

Jak tam testujace jest ktos nowy??zaliczony napiszcie jak cos w skrucie jesli mozna:)

pozdrawiam i &&&&&&& za testujace:)

Do góry