reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Czesc dziewczynki!

O co chodzi z mama? Beta 256 to przeciez nie jest duza, dziewczyny na poczatku mialy nawet ponad 400 ... nie rozumiem ;(

kahaka kochana nie denerwuj sie jakims idiota z allego i rob dalej takie fajne origami ;p

martusia, ja jestem straszna zazdrosnica i pewnie bym zwariowala gdyby moj musial sie z modelkami spotykac :>

kamia jak sie czujesz?

żebym czegoś nie pomyliła ale z tego co zrozumiałam z przeczytanego posta od mamy to była u ginia i on na usg nie widział ani pogrubionego endo, anie pęcherzyka a coś z jajnikiem i skierował ją na betę i powiedział, ze jak będzie powyżej 5 to ma jechać do szpitala z podejrzeniem ciązy poza macicznej, a mamie beta wyszła 256, tyle ja roumiałam mam nadzieję, ze nic nie pomieszałam.
ja właśnie leżę i "bawię" się z maluszkiem tzn klepię i gładzę takie jedno miejsce na brzuszku gdzie wcześniej czułam bąbelki i w zamian czuje takie takie coś co trudno opisać...takie puknięcia i ... no nie wiem nie opisze ale strasznie to śmieszne i dziwne:-) a ogólnie nie kest źle tylko brzuchol pobolewa i stąd te polegiwanie:-)a za chwilę biorę się za placki ziemniaczane:-) a jak Tobie minął dzień?:-)

Dziewczyny, ciągle myślę o mamie...:-( Kamia, niestety dobrze wyczytałaś. Ta jej beta 256 to niestety nie jest dobry znak :-( zaraz i mnie czarne myśli nachodzą na temat mojej Fasoli.

Dzieki dziewczynki za info odnosnie mamy .... trzymam kciuki zeby jednak wszystko bylo w porzadku .... mam nadzieje, ze da znac co sie z nia dzieje ....

Kamia fajnie ze sie tak bawisz z fasolka ;p

U mnie standardowo... szkola, szkola, obiad, dom .... glowa boli od zatok ale nie jest zle... zimno mi troche .... brrrrrr
i mam wielkiego lenia :D

Beta to jak na baardzo baardzo wczesną ciąże.. a mama to już chyba z 7 tydzien by miala?? czy tam 6?? Przykre wieści ;(
Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze, czekam też z niecierpliwością na wiesci..

Mononoke, ja mam podobnie z tą zazdrością, a kto by powiedział po tylu latach.

Dziewczyny, ciągle myślę o mamie...:-( Kamia, niestety dobrze wyczytałaś. Ta jej beta 256 to niestety nie jest dobry znak :-( zaraz i mnie czarne myśli nachodzą na temat mojej Fasoli.
nie wolno Ci!!!!!! musisz myśleć pozytywnie.ja wim że sama nie mam swobody mowy w tym temacie bo nieraz wam tu marudziłam ale kochana musimy myśleć pozytywnie. zobacz nie masz żadnych palmień, nie boli cie brzuchol więc wszystko wskazuje że z twoją fasolką jest wszystko w porządku :-) ogromny buziol dla niej od cioci kami:-)
ja też nie mogę przestać myśleć o mamie, ciągle mam choś trochę nadziei, że ten lekarz czegoś na usg nie zauważył...

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczynki za info odnosnie mamy .... trzymam kciuki zeby jednak wszystko bylo w porzadku .... mam nadzieje, ze da znac co sie z nia dzieje ....

Kamia fajnie ze sie tak bawisz z fasolka ;p

U mnie standardowo... szkola, szkola, obiad, dom .... glowa boli od zatok ale nie jest zle... zimno mi troche .... brrrrrr
i mam wielkiego lenia :D
to się leń kochana na maksa:-) no wyczytałam, ze teraz maluszek bardzo wyczuwa nastroje mamy to się staram go trochę pozabawiać:-)

reklama
Do góry