Agusia8426
Fanka BB :)
Modlę się żeby wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wolno Ci!!!!!! musisz myśleć pozytywnie.ja wim że sama nie mam swobody mowy w tym temacie bo nieraz wam tu marudziłam ale kochana musimy myśleć pozytywnie. zobacz nie masz żadnych palmień, nie boli cie brzuchol więc wszystko wskazuje że z twoją fasolką jest wszystko w porządku :-) ogromny buziol dla niej od cioci kami:-)Dziewczyny, ciągle myślę o mamie...:-( Kamia, niestety dobrze wyczytałaś. Ta jej beta 256 to niestety nie jest dobry znak :-( zaraz i mnie czarne myśli nachodzą na temat mojej Fasoli.
to się leń kochana na maksa:-) no wyczytałam, ze teraz maluszek bardzo wyczuwa nastroje mamy to się staram go trochę pozabawiać:-)Dzieki dziewczynki za info odnosnie mamy .... trzymam kciuki zeby jednak wszystko bylo w porzadku .... mam nadzieje, ze da znac co sie z nia dzieje ....
Kamia fajnie ze sie tak bawisz z fasolka ;p
U mnie standardowo... szkola, szkola, obiad, dom .... glowa boli od zatok ale nie jest zle... zimno mi troche .... brrrrrr
i mam wielkiego lenia![]()