reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
poziomki kochana ja mam też jutro usg, a dziś byłam na tych wszystkich badaniach mocz, krew, cukier itp na jutro do ginia:-) teraz piekę ciasto czekoladowe;-) (wreszcie zaopatrzyłam się w masło;-)). Byłam dziś u kumpeli, fajne spotkanie: 3 ciężarne(o jednej z tych ciąż dowiedziałyśmy się właśnie dzisiaj:-)) i czwarta z 4 miesięcznym synkiem:-)

Położyłam sie spać i dopiero wstałam. Moją pierwszą ciążową drzemkę uważam za zaliczoną ;-)
poziomki
, usg mam jutro i kamia chyba też jutro.
Agusia, no jak to tak można pić w pracy??? :no::-p Cieszę się, że masz humorek dobry.

Kahaka tak czasem u nas jest:-(. Nic na to nie poradzimy, a ten kto się nie dostosuje to znaczy że donosi. Ja jeżeli już muszę to wypiję ociupinkę i już. W sumie to trochę specjalnie to zrobiłam bo mój narzeczony jedzie w środę na chlanie i mnie zostawia na cały dzień samą w domu:wściekła/y:. Wczoraj wypił piwo i nie stanął na wysokości zadania, a dzisiaj się łasi jak kot. Dostałąm pozwolenie żeby iść do koleżanki. Niech się wypcha, pójdę kiedy ja będę chciała, a nie on:wściekła/y:

Hej Babolinki:-)
Agusia ty o piciu , a ja też po przepiciu. W sobotę miałyśmy babskie spotkanie i był toast za toastem, a to za progesteron, a to za zwinne plemniczki , a to za owu i tak nas poniosło że całą niedzielę przeleżałam z bólem głowy:eek:
Trzymam &&&&&& dziewczynki (Kamia, Kahaka) za wasze jutrzejsze badanka. Miłego oglądania bąbelków. Mmmmm.... ale wam troszkę zazdroszczę :sorry: Cudnie. Kahaka a tobie to jeszcze się należy młotkiem po głowie (uuuppsss.....:rofl2:) za tą ciążę pozamaciczną, no też cię poniosło.
Poziomki , no to chyba tylko ja ci jeszcze nie gratulowałam dziewczynek. Ale się ustawiłaś... no, no .Twój mąż nic nie będzie miał do gadania jak stworzycie opozycję ;)
Martusia - czekam na wieści od ciebie, hej , nie dołuj mi się tu kobietko, byłaś na betce ???
U mnie staranka zakończone, śluzik w tym miesiącu miałam w ooogromych ilościach więc mam nadzieję że chłopaczki mojego męża to wykorzystały i coś tam zadziałały... Choć przeczucia mam średnie. Znowu pewnie lipa:crazy:

Nikita a już myślałam że sama z piciem zostałam:-).
Będzie dobrze, trzeba mieć nadzieję i się nie podawać.
Martusia co u Ciebie? Byłaś na becie?
Kacha daj znać po wizycie.
Kahaka a według tempek w ogóle ją mogę mieć?

Nikita, hej hej, szkoda, że tak rzadko do nas zaglądasz... I proszę się nie nastawiać negatywnie. Zrobiłas już co trzeba, teraz nic od Ciebie nie zależy.
Agusia, to się nie da tak powiedzieć. Teraz miałaś podejście do owu, podejrzewam, że w tym cyklu było ich już parę. :sorry:

A ja wam powiem, że doła mam jakiegoś...Jutro mam to usg, 14 grudnia, taka data przeklęta-rok temu straciłam mojego Bąbelka. Boję się bardzo tego jutrzejszego badania, mam czarne myśli.

reklama
Do góry