reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja dostałam dzis @ TZN chyba bo przez to plamienie nie wiem co tak naprawde sie dzieje... moj mąż mowi ze serce mi tak szybko bije jak by chcialo z piersi wyskoczyc... znowu dlugo spalam i jestem glodna za 7.... nie wiem juz co sie dzieje w czwartek wizyta u gin zobaczymy co wyjdzie....
a ty Agusia jak sie czujesz????

reklama
Szczerze to dziwnie się czuję:-(. Jestem nerwowa, łatwo łapie doła, nawet płaczliwa. Czasem mnie zaboli lewy jajnik ( on w dzień mnie tak ćmi). Od dzisiaj biorę lutkę przez 10 dni i zobaczymy co będzie. Jeszcze 1 cykl z lutką i powinno się wszystko unormować- tak powiedział lekarz. Ale znając moje szczęście to będzie inaczej. Zresztą jak ze wszystkim u mnie;-)

ale ty przynajmniej wiesz co sie z toba dzieje.... jesli jestes nerwowa i łapiesz male dołki to na jedno mam lekarstwo:D nasze towarzystwo wieczorkami:D a ja od poniedzialku bede tu od 8-9 rano jak tylko bedzie moj malych mnie budzil:)

Ja o 4 rano wstaje do pracy. Ale tak od 14 do 22 to raczej w tygodniu jestem na forum:-). Wiem że Wasze towarzystwo jest lekiem na dołki i dlatego tu chyba zostanę:-)

Pieklam ciasto tzn robilam teraz sie piecze wiec juz z wami zostane. Moje PMS siegnelo zenitu, mialam gigantyczny dym w domu, powiedzialam mojemu ze sie wyprowadzam i niestety jestem raczej slowna wiec musze to zrobic.

oj Amalfi Amalfi.... lepiej ty tym ciastem go przekup zeby cie przygarnął:D:D:D moj M. pojechał grac w kosza ( mecz ma) a pozniej jedziemy,... jak pomysle o 3h w aucie to mnie trzesie

Moj jest na diecie,poza tym to on musi mnie przekupic a nie ja jego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ja od niego odchodze!!!!!!!!!!!!!

reklama
dopiero pierwszy raz od niego odchodze!!!!!!!!!!! Ale bog go skaral i sie tak wypieprzyl w domu hehheheehheh ze ma noge spuchnieta tzn stope i fioletowa!!!!!!!! Bo jest takim czubem ze juz czasem nie moge z nim!!!!!!!!!!!!!!!! Uroslo mu to w ulamku sekundy heheheh. Samego wywalenia nie widzialam a szkoda!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopiero jak zaczal krzyczec a co to jest!!!??????, zobacz na moja noge!!!!!, a co to jest???!!!!!!, jak szybko rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja ledwo powstrzymalam smiech. I mowie mu ,twoj bog cie skaral bo jestes takim palantem!!!

Do góry