reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

gotuje sobie obiadek i jakos mokro mi sie zrobilo i ide do kibelka a tu @.....tak poprostu przyszla sobie w 35 dc wredna ***** nie mam do niej slow!!! teraz tylko mnie zastanawia czy to normalna @ czy wczesne poronienie??ahh nigdy nie mialam cyklu 35 dni
a co do plamien? mialyscie? ile z Was wylecialo??

reklama
Witam sie z wami kochane wpadlam tylko przeslac fliudki na rozmnozek bo na innym watku pomagaja :):):) dzielcie sie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

poziomki, ale rośnieeeeesz :-D ale pasuje Ci taki brzuchol :tak:
Mononoke, kocyk fajny, ja właśnie oglądam na allegro kocyki i pościel :-) my też na Święta dostaliśmy prezenty, ale u nas kasa. I to nawet sporo :-) ale juz jej dawno nie mam :-p
karolciak, no jak to??? Przykro mi :-( Pewnie owu Ci się przesunęła, dlatego @ później.
Martusia, dorwiesz go w kibelku - że niby Ci przyszedł plecy umyć czy coś :-p

to tak jak obiecywalam pojde do gina i niech robi badani...ja nie wiem co ja dostalam chyba to @ ale zawsze przed @ brzuch bolal i skurcze mialam okropne...a przy siusiu pierwsze 2 dni to mnie wykreca a teraz bezbolescie sobie leci ...i ja nie wiem czy plamienia czy @...troche tej krwi wylecialo i pewnie dalej bedzie...

Karolciak ale to jest takie brazowe bardziej czy takie krwisto czerwone?

kahaka my moglismy sobie zamowic z tej firmy posciele, koce, kolderki, przescieradla na kwote 160 zl (ja wzielam podwojna koldre dla nas i kocyk dla malenstwa) a oprocz tego dostalismy po ok 350 zl na swieta tzw. karpiowego :) No chyba ze ktos jest stazysta to dostanie ponad 1000 zl karpiowego :D
Ja sie tam ciesze, koldra sie przyda na nowy dom i mniej wydatkow bede miala a kocyk okazalo sie ze jak znalazl :p

Szkoly sa oplacane przez gminy. U nas pani wojt wymyslila sobie w tamtym roku ze stazysci beda dostawac wiecej bo mala zarazbiaja i to taki prezent dla nich :)

karolciak glowa do gory, tylko nam znowu nie zniknij jak zawsze :/ :(

Basia, to szkoda, że u nas pan wójt nie wpadł na taki genialny pomysł, bo może jeszcze bym miała cos z tej kaski :-D
karolciak, właśnie, słuchaj koleżanek, nigdzie Cię nie puścimy :tak:

reklama
Do góry