reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke mój mi obiecał dzisiaj gwałt:szok:. Ciekawa jestem czy dotrzyma słowa. Kochanie moje wszystko będzie dobrze, głowa do góry. A kocyk śliczny:-).

reklama
agusia no ladnie ladnie:D

jak sie czujesz??
Poziomki jestescie??? co tam u was dziewczynki slychac?
katty a ty jak sie czujesz?
kahaka dobrze mowisz jak bedziesz jechala pojade z Toba:D i obie jej skóre przetrzepiemy;)

dzis bylam na obiedzie u ciotki i nawet nie ruszylam nic po za kawalkiem miesa... bylo mi meeega niedobrze ale tak jakos dziwnie
zastanawiam sie czy na allegro nie zamowic testów ciążowych w wiekszej ilosci np takie
TESTY CIĄŻOWE 10 SZTUK W 24 GODZINY WYSOKA CZUŁOŚĆ (1404217257) - Aukcje internetowe Allegro

co o tym myslicie??? czy darowac sobie i lepiej kupic w aptece?

Ja mialam tak samo wygladajace testy owulacyjne i gdybym im wierzyla to czekalabym w nieskonczonosc (albo przynajmniej do @) az mi sie pojawia porzadne II kreski i nie bylabym teraz w ciazy :) Ale kto wie, moze akurat beda dobre.
Z testow ciazowych polecam PINK TEST 2 razy pokazal mi ciaze - ma czulosc 25 ale i tak jest bardzo dobry. U nas kosztuje 6,50zl

Co do chorob to na rozyczke, swinke, ospe wietrzna bylam juz w dziecinstwie chora a na toxo robilam juz sobie badania dawno temu przed pierwsza ciaza.
I gdybym wtedy wiedziala o cytomegalii to bym tez sobie zrobila nie ryzykujac, a teraz to mi dalo do myslenia ze w pierwszym trymestrze to wlasnie moze powodowac poronienia.... (a oczywiscie w szpitalu nie wiedzieli i nie chcieli nawet sprawdzic - zrobic badan - dlaczego poronilam)

Jestem hipohondryczka, trudno ale martwie sie o moje malenstwo bo nie chce znowu poronic i modle sie zeby bylo zdrowe;(

mononoke rozumiem ze sie martwisz ale absolutnie nie mozesz sie stresowac bo stres nie jest niczym dobrym w ciazy!...
kochana zrob sobie badania jesli maja przyniesc ci spokoj ale mysle ze jesli masz dobrego lekarza przeprowadzi cie przez ciaze z niezbednymi badaniami nie dodajac tych ktore po porstu sa potrzebne tylko w trudnych przypadkach

dokładnie agusia dobrze mowi... idz na wizyte i pogadaj z lekarzem od serca powiedz czego sie obawiasz... co czujesz i co cie dreczy!!! jesli jest dobry to powie ci co i jak i rozwieje twoje obawy i watpliwosci....
kochana trzymaj sie :* i pisz:)

reklama
Hejj kobietki!

Monononononono! :D nie martw sie na zapas! Po co, przeciez wcale sie przez to lepiej nie czujesz :) a jak ufasz swojemu ginowi to tym bardziej sie nie przejmuj :) on wie czego potrzebujesz i co jest dla ciebie dobre.

Aguska, czytalam ze jajnik dalej boli..? U mnie tez. Jajnik i brzunio jak okres, plus cycki nabrzmiale.. Ehh dziwnie.

Ja wlasnie dostalam kolacje do lozka od swojego, moze chociaz koncowka dnia mi sie uda. ;)

Do góry