reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
veronica spirala to jakies 98% skutecznosci - niby
mozna zajsc w ciaze ze spirala tak jak i biorac tabletki, uzywajac gumek, itd
a czy w ciazy jestem to nie wiem okaze sie co mi jest w czwartek poki co mam za soba dwa testy -negatywne
przy kacprze pierwsze dwa robione w 5 tyg ciazy tez wyszly negatywne:pP wiec tak naprawde nie mam zielonego pojecia co sie dzieje w moim brzuchu:D:p

veronika jestes sama??? daj no namiar na tatusia to go zalatwimy;) potrafie robić śliczne cementowe buciki:D:D:D

hmm to w sumie te wszystkie zabezpieczenia sa takie sobie :) no ja tez zawszlam w ciaze z prezerwatywa ;/

no niestety jestem sama, bo jak powiedzialam ojcu dziecka( mojemu bylemu chlopakowi ) o ciazy to od razu mnie zostawil, powiedzail ze to nie jego dziecko i ze mam dac mu spokoj, bo alimentow nie bedzie placicl. no ia tak od 15 lipca( bo wtedy mu powiedzialam) do dzisiaj se do mnie nie odezwal. trudno. nie wart byl tego co miedzy nami bylo. a dupek ( przepraszam za wyrazenie) jeszcze mi sie w kwietniu oswiadczyl i mowil" zrobmy sobie dziecko to nic nas wtedy nie rozlaczy"...no i teraz ma dziecko a mimo to nie chcial byc ze mna... trudno.

veronica moze to beznadziejnie zabrzmi ale dobrze sie stalo skoro jest nieodpowiedzialny to lepiej zeby twoj dzidzius mial tylko mamusie a nie pooj..a ojca:)
moja mama sama mnie wychowywala i uwierz mi ani ona ani ja nie zalujemy tego:)
buciki nadal aktualne:)
masz imie dla synka???

Martusia
mononoke
poziomki gdzie jezdescie????

Ostatnia edycja:
karolciak-przykro mi strasznie, tulę cię gorąco! :*

mononoke-nie zamartwiaj się-ładnie proszę-bo to tylko źle wpływa na twoją fasolinkę...

poziomki-mega śliczny brzuchol-i mamuśka też :D w końcu Cię zobaczyliśmy :p

veronica- gratulacje! tatuś zachował się jak gówniarz... ech... zawsze możesz sądownie starać się o alimenty-zwłaszcza, że jesteś młoda, bez pracy-to Ci się przydadzą, pomyśl o tym ;)

mamaffia- miałam takie testy owu, i tak jak mononoke mówi, do usranej śmierci bym czekała, aż mi pokażą II

Ja byłam cały dzień u rodziców-dopiero wróciłam ;) dowiedziałam się, że ta moja kuzynka się nie starała o dziecko, po prostu szczęśliwym trafem... Takiej to dobrze-a ja pięć miesięcy starań i nic....

oj Martusia bo jak sie nie stara to tak wychodzi;) spokojnie bedziesz miala swojego babaska:)
Agusia a ty zyjesz? jak jajnik???
Veronica masz jakies mdłości? jak sie wogole czujesz???

MamaFFia żyję:-). Jajnik boli, czasem daje mi o sobie zapomnieć na chwileczkę. Teraz czuję że mam mokro, ale to lutka.

Doczytałam się na swoim usg że mam niskie endometrium (do 4mm) ale to robiłam jak nie miałam @ przez 10 miesięcy i brak cech dojrzewania pęcherzyków Graffa. Jeżeli Któraś mi to wytłumaczy będę wdzięczna.

reklama
Do góry